Δόξα Αν. Καστρινός: Νέος προπονητής ο Μιχάλης Τσοκατσίδης

Σε μια σημαντική προσθήκη όσο αναφορά τον πάγκο της ομάδας προχώρησε ο Καστρινός αφού στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο έμπειρος τεχνικός & συγγραφέας Μιχάλης Τσοκακτσιδης και να είναι ο αντικαταστάτης του Σπύρου Φιλίππου, αλλα πάμε να μάθουμε κάποια πράγματα για τον νέο τεχνικό του συλλόγου.

Ο Μιχάλης Τσοκακτσίδης άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην ηλικία των 10 στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ Δόξα Δράμας. Έπαιξε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου, πριν προαχθεί στην 1η ομάδα σε ηλικία 19 ετών. Για 10 χρόνια έπαιξε επαγγελμα­τικό ποδόσφαιρο σε όλες τις εθνικές κατηγορίες με τις ακόλουθες ομάδες: Δόξα Δράμας, Ιλτεξ Λύκοι, Ολυμπιακός Βόλου, Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Κ. Πανδραμαϊκός.

Στην ποδοσφαιρική του πορεία κέρδι­σε 6 πρωταθλήματα με 6 διαφορετικές ομάδες. Σε ηλικία 29 ετών πήρε την απόφαση να σταματήσει να παίζει πο­δόσφαιρο, ολοκληρώνοντας τις σπου­δές του στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Επίσης έχει θητεύσει στις σχολές UEFA (της Ε.Π.Ο) και είναι κάτοχος δι­πλώματος UEFA A.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέ­ρα το 2005 στις αναπτυξιακές ηλικίες ενώ από το 2008 και έπειτα είναι προπονητής ερασιτεχνικών ομάδων του Ν. Δράμας. Την περίοδο 2014-2015 διετέλεσε προπονητής της Δόξας Δρά­μας. Το ποδόσφαιρο κατέχει σημαντικό κομμάτι στη ζωή του και έχει μεγάλο πάθος για την προπονητική, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Από πολύ μικρός τον ενδιέφερε η μελέ­τη προπονητικών μεθόδων, όπως επί­σης η παρακολούθηση και ανάλυση το πώς μπορούν να εφαρμοστούν αυτές με επιτυχία (σε όλες τις φάσεις του παι­χνιδιού). Του αρέσει να μαθαίνει από τις μεγάλες και επιτυχημένες ομάδες, οι οποίες βοηθάνε στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Έχει γράψει 8 βιβλία όσο αναφορά την προπονητική αναλύοντας προπονητές όπως ο Κλόπ, Ρανιέρι, Γκουαρντιόλα, Μουρίνιο, κ.α. Δείτε εδώ τα βιβλία που έχει γράψει

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Τσοχακτσίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Καστρινού με τις θερμότερες ευχές για επιτυχίες!!!

—————–

Γραφείο τύπου: FC DOXA ANTONIS KASTRINOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *