ΑΕ ΚΥΡΓΙΩΝ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 2 – 1: Με δύο γρήγορα γκολ και με αρκετές χαμένες ευκαιρίες η ομάδα του Γιώργου Λάλα

Στο γήπεδο της Φτελιάς η ΑΕ Κυργίων υποδέχθηκε τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Με την έναρξη του αγώνα τα Κύργια μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 9ο λεπτό, έπειτα από ωραία κάθετη πάσα, ο Προκοπίου με κοντινό πλασέ νίκησε τον Λαμπρινουδάκη για το 1-0.

Δεν άργησε όμως να έρθει και το δεύτερο γκολ , έπειτα από ωραία προωθημένη πάσα στον Γαλάζιο ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0.

 Η Ν. Αμισός δεν κατάφερε να βρει απάντηση και κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης οι δύο ομάδες μπήκαν έτοιμες να σκοράρουν. Τα Κύργια μπήκαν και πάλι πιο δυνατά και κατάφεραν να σκοράρουν έπειτα από εννέα λεπτά όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 Το επόμενο τετράλεπτο η ομάδα του Γιώργου Λάλα δημιούργησε πολύ καλές ευκαιρίες και τρία δοκάρια!

Έτσι οι παίκτες του Γιώργου Πολυχρονίδη βρήκαν την ευκαιρία και ο Χρήστος Μπαντής αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα μείωσε σε 2-1.

Από ‘κει και πέρα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν όμως οι δύο τερματοφύλακες κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και κάπως έτσι το ματς έληξε με 2-1.

Σκόρερ: (9’Προκοπιου,14′ Γαλάζιος/67′ Μπαντής)

Κύργια (Γιώργος Λάλας): Σαμολαδάς, Τσοχαταρίδης, Νικολαϊδης, Μίτρε, Χατζηκούρτης, Τρελόπουλος, Γαλάζιος, Μαυροβασίλης, Πουλάς, Προκοπίου, Μαντάς.

Νέα Αμισό (Πολυχρονίδης Γιώργος): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Φερσιζίδης, Λάσκαρης, Ζορμπίδης, Ευαγγελίδης, Μπαντής, Ισλάμι, Αλαγκιοζίδης, Ζαγιάκου, Αθανασιάδης.

Διαιτητές: Πουλικίδης, Κοτανίδου, Κουβαλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *