Α.Σ ΔΟΞΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΑΛΑΚΟΠΗ: Κάλεσμα στους δραμινούς της Θεσσαλονίκης για στήριξη του συλλόγου

Ο Α.Σ ΔΟΞΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΑΛΑΚΟΠΗ είναι ομάδα της Θεσσαλονικής που δημιουργήθηκε απο Δραμινούς της Θεσσαλονικής που αγαπούν το ποδόσφαιρο την πόλη τους και την ομάδα της Δόξας. Έτσι, ο σύλλογος μας έστειλε μια επιστολή που αφορά ποδοσφαιριστές κυρίως που θα βρήσκονται την νέα χρονιά στην Θεσσαλονική και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως επίσης σε όλους του Δραμινού, αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με το παρών μήνυμα κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Δραμινούς ποδοσφαιριστές που θα φοιτήσουν στην Θεσσαλονίκη να ενταχθούν στην ομάδα μας.

Η Ομάδα μας αγωνίζεται στην Γ κατηγορία της ΕΠΣΜ και εδρεύει στον Δήμο Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Τούμπας. Το σήμα, το όνομα και τα χρώματα της ομάδα μας είναι εμπνευσμένα απο την ιστορική Δόξα Δράμας.

Η Διοίκηση της ομάδας μας είναι στενού κύκλου καθώς είναι οικογενειακή με αρκετά μέλη να εχουν καταγωγή απο την πόλη της Δράμας. Πρόεδρος είναι ο Νικόλαος Συνώκας ενώ αντιπρόεδρος η Παρθένα Βασιλακάκη και η Βαια Συνώκα.

Στο τεχνικό team βρίσκονται οι προπονητές Γιάννης Συνώκας και Κωνσταντίνος Μπακίτας κάτοχοι uefa c. Απο την ίδρυση του σωματείου μας εώς και σήμερα έχουν περάσει αρκετοί δραμινοί ποδοσφαιριστές απο την ομάδα μας όπως ο έμπειρος Μιχάλης Κανελόπουλος που είναι μέλος εώς και σήμερα.

Η αγάπη μας για τον αθλητισμό, για την Δράμα και κυρίως για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεκινάνε τις σπουδές τους μας έφερε σε σκέψεις για την συγκεκριμένη ανοιχτή πρόσκληση για την σύσταση της ομάδα μας καθώς γνωρίζουμε πόσο εύκολο είναι να ενταχθούν σε σωματεία που δεν γνωρίζουν με αποτέλεσμα να μην είναι ευχαριστημενοι.

Οσοι φοιτητές που θα σπουδάσουν Θεσσαλονίκη ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα μας μπορούν να επικοινωνήσουν με το σωματείο μας. Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία της Δράμας κάθε επιτυχια με υγεια πανω απο ολα και σε όλους τους φοιτητές που θα σπουδάσουν καλή φοίτηση. Με εκτίμηση Α.Σ ΔΟΞΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *