Α.Ε. Αμπελοκήπων: Σε σεμινάριο της Α.Ε.Κ. στην Αγία Σοφία OPAP ARENA οι προπονητές της ακαδημίας και παίκτες

Στην Α΄θηνα και στην Ν. Φιλαδέλφια ταξίδεψαν 2 προπονητές και 2 παίκτες απο την Α.Ε. Αμπελοκήπων ώστε να παρακολουθήσουν σεμινάριο με διακεκριμένους εισηγητές στο γήπεδο Αγια Σοφία OPAP ARENA. Σημμετείχαν οι: Ντίνος Τεξίζογλου, Ανέστης Ιατρού, Άγγελος Μπόσκος και Δημήτρης Τσερκέζος, δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Μετά την λήξη μιας επιτυχημένης σεζον για τις υποδομές αλλά και το Αντρικο μας τμήμα , ο υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής της πρώτης ομάδας, Τεγξίζογλου Ντίνος , μαζί με τους Αγγελος Μποσκος (παίκτη του αντρικού ) και Δημήτρης Τσερκέζος (παίκτη του αντρικού ) παρακολούθησαν ένα σημαντικό σεμινάριο με διακεκριμένους εισηγητές στο γήπεδο OPAP ARENA στην Αθήνα .

Θα ήταν άξιο σημασίας να τονιστεί ότι οι δυο παίκτες του αντρικού τμήματος , ταξίδεψαν από την Δράμα στην Αθήνα με σκοπό καθαρά την παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου . Με αυτό τον τρόπο πήραν και μια εικόνα της δυσκολίας του να μαθαίνεις κάτι στην θεωρία και να το μεταφέρεις σε πράξη μέσα στο γήπεδο . Της δουλειάς δηλαδή του προπονητή .

• Παράλληλα ο Κος Ανεστης Ιατρου , προπονητής τερματοφυλάκων ,παρακολούθησε στην Θεσσαλονίκη την πρώτη σχολή national goalkeeper C που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την ΕΠΟ , και πλέον είναι ο πρώτος προπονητής τερματοφυλάκων με το παραπάνω δίπλωμα στην διάθεση του .

• Ο Κος Τεγξίζογλου και ο Κος Ιατρού παρακολούθησαν πρόσφατα και σεμινάρια προπονητικής στην Κύπρο αλλά και στην Αθήνα .

Η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση αποτελούν βασικούς πυλώνες στην ακαδημία μας , καθώς το άθλημα του ποδοσφαίρου είναι κάτι που μεταβάλλεται και εμείς προσπαθούμε να παραμένουμε ενημερωμένοι για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη επίδραση στους μικρούς αθλητές των υποδομών .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *