Α.Ε. Αμπελοκήπων – Δόξα Πετρούσας 1-0: Χτύπησε στο φινάλε του ματς με μακρινό σουτ του Μίτρε

Πολύ σημαντική νίκη, την 5η της στο πρωτάθλημα σημείωσε την Τετάρτη η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων κερδίζοντας στο γήπεδο Κραχτίδη με σκορ 1-0 την Δόξα Πετρούσας σε ματς που ήταν αμφίρροπο και ντέρμπι μέχρι το φινάλε.

Οι δύο ομάδες πλέον ισοβαθμούν στους 17 βαθμούς και θα ψάξουν νίκες και βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι όπως προαναφέραμε ήταν σχετικά ισορροπημένο.

Οι Αμπελόκηποι είχαν δικό τους το πρώτο μέρος όπου είχαν και τις καλύτερες ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ και η Πετρούσα ήταν καλύτερη στο β’ μέρος κυρίως στο πρώτο 25λεπτό όπου είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν ότι πάμε για μια λευκή ισοπαλία, ήρθε ο αμυντικός μέσος των γηπεδούχων Μίτρε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να κάνει το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Φάσεις αγώνα

Στο 14’ καλή προσπάθεια από αριστερά για τους Αμπελόκηπους, τελικός αποδέκτης ο Τρελόπουλος που κάνει προβολή ελάχιστα άουτ.

Στο 45+ μεγάλη ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους με τον Μίτρε να κάνει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Χαραλαμπίδης με σωτήρια επέμβαση θα διώξει την μπάλα.

Στο 56’ μεγάλη ευκαιρία για την Πετρούσα με τον Αντωνιάδη να δίνει στον Παναγιώτου που κάνει δυνατό σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Στο 73’ από κόρνερ κεφαλιά του Τόλιου σωτήρια πάνω στη γραμμή θα διώξει ο Γιαγκούλας.

Στο 90’ καλό μακρινό σουτ του Μίτρε η μπάλα σκάει στο έδαφος και ξεγελάει τον Χαραλαμπίδη και κάνει το 1-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Δημόπουλος Κώστας και Νικολαϊδου Φόφη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Ντίνος Τενξίζογλου): Μπόσκος, Τσάννης, Άλλα, Βασιλειάδης, Κυσσίδης Κώστας, Μίτρε, Τέλο, Παπαδόπουλος, Δαφνάκης, Καραγκιοζίδης, Τρελλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μουρατίδης, Κασαπίδης, Χριστοφορίδης, Κυσσίδης Θανάσης και Ηλιόπουλος.

Δόξα Πετρούσας(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαραλαμπίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Αντωνιάδης, Κυριακίδης, Παναγιώτου, Καλλέργης, Δροσίδης.

Στο β΄μέρος έπαιξαν και οι: Αυγητίδης, Κατσαβουνίδης, Χατζησαββίδης, Κύρτσης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *