Α.Ε. Αμπελοκήπων – Δόξα Βώλακα 2-1: Εντυπωσιάζουν οι γηπεδούχοι με 4η σερί νίκη, φωνάζει για την διαιτησία ο Βώλακας!!!

Παιχνίδι για γερά νεύρα με πολύ μεγάλη ένταση έγινε στο γήπεδο Κραχτίδη μεταξύ της Α.Ε. Αμπελοκήπων και της Δόξας Βώλακα με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 2-1 και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του ρέφερι.

Στο φινάλε της αναμέτρησης σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν δέχθηκαν να κάνουν δηλώσεις ο προπονητής του Βώλακα Λευτέρης Ροδίτης και κάποιος εκπρόσωπος της ομάδας.

Αγωνιστικά οι Αμπελόκηποι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με 4η σερί νίκη και με 12 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο 7’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από στατική φάση με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Θανάση Κυσσίδη.

Ο Βώλακας διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι πάνω στον Γαλόπουλο στο 38’ από τον τερματοφύλακα Λαμπρινουδάκη με τον ποδοσφαιριστή του Βώλακα στη συγκεκριμένη φάση να τραυματίζεται σοβαρά και να αντικαθίσταται.

Ο παίκτης που μπήκε στη θέση του όμως ο Γιάννης Τσαμπάζης με ωραίο πλασέ στο φινάλε του ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Δυναμικό το ματς και στο β΄ μέρος και τα αίματα άναψαν περισσότερο στο 75’ με τον Παρουτσή να παίρνει πέναλτι από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Πάππου με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι δεν υπήρξε παράβαση. Το εκτέλεσε ο Τσερκέζος απέκρουσε ο Πάππος και στην επαναφορά ο έμπειρος στόπερ των γηπεδούχων με προβολή έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Πέναλτι ζήτησαν και οι γηπεδούχοι στο 87’ σε διώξιμο της μπάλας από τον Ζυρινίδη θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Παναγιώτη Κουβαλάκη και Δημητριάδου Γεωργία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Άλλα(70’ Κυσσίδης Κώστας), Βασιλειάδης Μπάμπης, Τσερκέζος, Κυσσίδης Θανάσης, Καραγκιοζίδης, Μίτρε, Καγιάογλου(83’ Κασαπίδης), Σύρτας, Μπιαζάκης Αχιλλέας(83’ Γεωργιάδης Άγγελος).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης): Πάππος, Ζυρινίδης, Μποσκοψίου, Μίρκου Γιάννης(62’ Καρπιτσάρης), Γιαματζίδης, Δράμπαλης Ντίνος, Σίγγος Γιάννης, Σταμπουλής Ηλίας(80’ Τσενεκλίδης), Σέγκος(62’ Μαλίκης), Μουζενίτοβ(38’ Στάικος), Γαλόπουλος(38’ Τσαμπάζης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *