Α.Ε. Αμπελοκήπων: Απέκτησε και τον Ανδρέα Τέλλο

Ζεστός καιρός , καυτές μεταγραφές !!
Τέλλο Ανδρέας : Μετά από επταετή παρουσία στις υποδομές της PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ , με πολλές προτάσεις για μεταγραφή σε πρώτες ομάδες αλλά και τμήματα υποδομών ο γεννημένος το 2008 μεσοεπιθετικός παίκτης επέλεξε την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ για να αγωνιστεί για την σεζόν 2023-2024 .
Ο νεαρός αθλητής ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον προπονητή και έχοντας ως συμπαίκτες πλέον , τον θείο του Χριστοφορίδη Δημήτρη ,αλλά και τον αδερφό του , θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα .
Έπειτα από συνάντηση με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο και αφού του έγινε γνωστό το πλάνο της ομάδας , είπε το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αναγνωρίζοντας την καλή δουλεια που γίνεται στην ομάδα σε όλους τους τομείς , το καλό κλίμα και την χημεία που επικρατεί ανάμεσα σε παλαιότερους και νεότερους παίκτες υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες για αυτή την επιλογή .
Είναι ένας αθλητής ο οποίος έχει πολύ καλά και ποιοτικά ατομικά στοιχεία, έχει παραστάσεις και παιχνίδια από ομάδες υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον φετινό της στόχο .
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική σεζον !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *