Α’ ΕΠΣ Δράμας: Επιστροφή στις νίκες για Καλαμώνα, Πετρούσα και Αμπελόκηπους | Στραβοπάτησε η Προσοτσάνη στην Αλιστράτη – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Με την 8η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 19 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 167 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή την αγωνιστική είχαμε 3 νίκες γηπεδούχων 2 νίκες φιλοξενούμενων και δύο ισοπαλίες σε μια αγωνιστική που είχαμε όμορφες εναλλαγές στα σκορ και αρκετά παραλειπόμενα.

Στην Χωριστή ο τοπικός Ορφέας φιλοξένησε το Νευροκόπι σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ πριν την ανάπαυλα με τον Μπάτσιο. Στην επανάληψη η Χωριστή βρήκε δύο γρήγορα γκολ για το 2-1. Στο 85’ ο Κεσόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στον Καλαμώνα με νέο προπονητή τον Χρήστο Κιοσσέ η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αγ. Αθανάσιο κερδίζοντας με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι του κ. Ζεκερίδη που επέστρεψε στον Καλαμώνα ως αντίπαλο έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες και είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Καλαμώνας είναι αυός που άνοιξε το σκορ στο 31’ με τον Καγιάογλου για το 1-0 του Άρη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Κοπαράνη στο 74’ για το τελικό 2-0 υπέρ του Καλαμώνα.

Μεγάλο διπλό για την Ν. Αμισό στην δύσκολη έδρα της Καλλιφύτου με σκορ 1-2. Η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ για το 0-1 με τον Βασιλειάδη. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για το 0-1 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Ν. Αμισός έκανε το 0-2 με Παπακωνσταντίνου και στην συνέχεια ο Ασλανίδης το 1-2. Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε και διακοπή του αγώνα στο 73’  λόγω διαμαρτυριών προς των κ. Δηλγεράκη αφού αρχικά ο διαιτητής του αγώνα έδειξε πέναλτι και στην συνέχεια άλλαξε την απόφαση του, με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλο διπλό για τους Αμπελόκηπους στην δύσκολη έδρα του Ξηροποτάμου με σκορ 0-2. Όλα τα γκολ μπήκαν λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους με τους Δαφνάκη και Τρελόπουλο να χαρίζουν την νίκη στης Α.Ε.Α.

Γκέλα για την Προσοτσάνη στην Αλιστράτη με τελικό σκορ 1-1, η Προσοτσάνη ήταν καλύτερη προσπάθησε να πετύχει και άλλα τέρματα όμως στο 84’ ο Πολυζώνης χάρισε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα στον Μακεδονικό.

Φωτογραφία Χριστόδουλος Παπαμαρίνου

Νίκη και για τον Βώλακα με αντίπαλο το Δοξάτο με σκορ 1-0, το χρυσό γκολ για την ομάδα του Λευτέρη Ροδίτη πέτυχε ο Σίγγος Ι. στο 39’, γκολ που χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Τέλος, εύκολη νίκη για την Πετρούσα εντός έδρας με αντίπαλο την Κ. Βρύση με σκορ 4-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχος πέτυχε οι Αντωνιάδης, Κυριακίδης και δύο τέρματα ο Δροσίδης, ενώ το γκολ η τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Δάφτσιος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α’ ΕΠΣ Δράμας 8η Αγωνιστική (15:00)

Ορφέας Χωριστής – Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 2-2

(Μανωλεσάκης 54′ – Αραμπατζής 56′ / Μπάτσιος 38′ – Κεσόπουλος 85′)

Άρης Καλαμώνα – Μ.Α. Αγίου Αθανασίου 2-0

(Καγιάογλου 31′ – Κοπαράνης 74′)

Ε.Α. Καλλιφύτου – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 1-2

(Ασλανίδης 61′ / Βασιλειάδης 20′ – Παπακωνσταντίνου 61′)

Μ.Α. Ξηροποτάμου – ΑΕ Αμπελοκήπων 0-2

(Δαφνάκης 41′ – Τρελόπουλος 44′)

Μακεδονικός Αλιστράτης – ΓΣ Προσοτσάνης 1-1

(Πολυζώνης 84′ / Τόπι 37′)

Δόξα Βώλακα – Φίλιπποι Δοξάτου 1-0

(39′ Σίγγος)

Δόξα Πετρούσας – ΑΕ Καλής Βρύσης 4-1

(Δροσίδης 33′, 63′ – Αντωνιάδης 79′ – Κυριακίδης 84′ / Δάφτσιος 73′)

Ρεπό: ΑΕ Καλαμπακίου

Επόμενη αγωνιστική 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *