Αρχίζει η μάχη των πλέιοφ και πλέιαουτ στη μεγάλη κατηγορία | Μεγάλα ματς Αμπελόκηποι – Προσοτσάνη και Χωριστή – Πετρούσα

Ουσιαστικά το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει στη μάχη της κορυφής και της παραμονής στην κατηγορία.

Η νέα διαδικασία διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ουσιαστικά δίνει το δικαίωμα σε όλες τις ομάδες να ελπίζουν ότι μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους ανεξάρτητα από την πορεία που είχαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως τα παιχνίδια του Σαββάτου 9 πλέον στον αριθμό, 4 για την μάχη του τίτλου και 5 για την μάχη των πλέιαουτ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο Κραχτίδη με τους πρωταθλητές του πρώτου ομίλου να ξεκινούν τα πλέιοφ με 3 βαθμούς και την Προσοτσάνη με 2 βαθμούς.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες της φετινής χρονιάς με πολλές ελπίδες για την διεκδίκηση της πρωτιάς, με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, πραγματικά δεν χωράει κανένα προγνωστικό για την έκβαση αυτό του αγώνα.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Το δεύτερο πολύ μεγάλο ματς στη μάχη του τίτλου με δύο ομάδες που εντυπωσίασαν στην πρώτη φάση.

Η Χωριστή με αγωνιστική κοιλιά στα τελευταία ματς τελικά τερμάτισε 2η και ξεκινάει με 2 βαθμούς, η Δόξα Πετρούσας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήρε την πρωτιά στον 2ο όμιλο και ξεκινάει με 3 βαθμούς.

Ένα παιχνίδι που βάση αυτά που έχουμε δει στην κανονική διάρκεια λογικά θα κάνει ρεκόρ εισιτηρίων με πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ – ΒΩΛΑΚΑΣ

Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι στη μάχη της κορυφής.

Ένα εξαιρετικό Καλαμπάκι που με 7 σερί νίκες μπήκε στα πλέιοφ, συνεχίζει και στο κύπελλο και στοχεύει σε ακόμη καλύτερη πορεία.

Από την άλλη μεριά η Δόξα Βώλακα με πολύ ποιοτικό ρόστερ, πλήρωσε τις πολλές ισοπαλίες στην πρώτη φάση και ξεκινάει με 1 βαθμό, όπως με 1 βαθμό ξεκινάει και η γηπεδούχος ομάδα του Καλαμπακίου.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ

Κλείνουμε με την μάχη του τίτλου με τις δύο ομάδες που έκλεισαν την βαθμολογία των πλέιοφ στην 4η θέση και μπαίνουν χωρίς βαθμό σε αυτή την διαδικασία.

Πρόκειται πάντως για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και περιμένουμε να δούμε με αγωνία ποια από τις δύο θα καταφέρει το Σάββατο να πάρει βαθμούε και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στα πλέιαουτ, με τον Άγιο Αθανάσιο να είναι ένα από τα φαβορί για τη πρώτη θέση και την άνετη παραμονή, άλλωστε έχασε τα πλέιοφ την προτελευταία αγωνιστική και ξεκινάει αυτή την διαδικασία με 4 βαθμούς.

Αντίπαλος του το Σάββατο ο ανεβασμένος από τον Γενάρη και μετά Άρης Φωτολίβους που ενισχύθηκε σημαντικά, έβγαλε ανταγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια και θα διεκδικήσει αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των πλέιαουτ με τους γηπεδούχους σίγουρα να είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ – Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ

Ξεκάθαρο φαβορί έχει και αυτό το ζευγάρι με την Καλή Βρύση να έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο στην πρώτη και να διεκδικεί μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική το εισιτήριο των πλέιοφ.

Ο Κεραυνός ανανέωσε το ρόστερ του μετά τον Γενάρη και έχοντας ως παρακαταθήκη τη νίκη έκπληξη 1-0 επί του Ορφέα Χωριστής θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Χωρίς βαθμό ξεκινάει ο Κεραυνός την β’ φάση, με 4 βαθμούς η ομάδα της Καλή Βρύσης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ

Ξεκάθαρο φαβορί έχει και αυτό το ματς παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της διαδικασίας οι γηπεδούχοι έχουν 1 βαθμό και ο Ακρίτας χωρίς βαθμό.

Η Καλλίφυτος όμως μετά τον Γενάρη με την απόκτηση Παρουτσή, Μαντά, Παυλίδη, δείχνει πολύ δυνατή.

Πάντως και ο Ακρίτας μαζεύτηκε και θα παλέψει  όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της πρεμιέρας μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων.

Μάλιστα οι δύο ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία των 3 βαθμών και αναμένεται πολύ μεγάλη μάχη σε ματς εξάποντο από το ξεκίνημα στη μάχη της παραμονής.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ

Τέλος ξεκάθαρο φαβορί βάση των εμφανίσεων τους στην πρώτη φάση έχει και αυτό το ζευγάρι.

Το Δοξάτο παρουσιάζει ανταγωνιστική εικόνα με τον Στράτο Κονταξή στον πάγκο και ο Αστέρας όμως μαζεύεται στα πλέιαουτ με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *