Αγ. Αθανάσιος – Προσοτσάνη : Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι – Είχε το μυαλό του στο πρωτάθλημα ο Μέγας

Για την 5η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας ο Αγ. Αθανάσιος φιλοξένησε την Προσοτσάνη σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ένα δυνατό παιχνίδι γοήτρου πρίν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η Προσοτσάνη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό ο Παπαμιχαήλ βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός ο Δημήτρης Ρούσος νικώντας τον Πριονίδη για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και χάσανε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Τόπι, Τσακμακίδη και Παπαμιχαήλ.

Ο Άγιος Αθανάσιος μετά το 35’ κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε μπροστά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Προσοτσάνη πάλι ήταν ανώτερη και κατάφερε αρχικά στο 52’ με τον Τσακμακίδη να κάνει το 0-2 και στο 64’ μετά από ωραία κούρσα του Ματζιάρη να γίνει το 0-3.

Μετά το 0-3 ο Αγ. Αθανάσιος πήρε χώρους στο γήπεδο και αρχικά στο 77’ ο Κουρτογλου πέτυχε τέρμα όμως η σημαία της βοηθού ήταν σηκωμένη λόγω οφσάιντ με το 0-3 να παραμένει.

Στο 82’ ο Παπαδόπουλος θα βγει τετ α τετ κάνοντας το 1-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την προσοτσάνη ξεχώρησαν οι: Ρούσος, Ματζιάρης και Τόπι, ενώ για τον Αγ. Αθανάσιο διασώθηκε ο Παπαδόπουλος .

Αγ. Αθανάσιος : Πριονίδης, Δημητριάδης, Σκάρογλου, Τουματζίδης, Θωαννίδης, Ζεκερίδης, Παπαδόπουλος, Τουματζίδης, Κούρτογλου, Παπαζώτος, Μπαμπασαλί.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Αλλα, Τουμαντζίδης, Βασιλειάδης, Ευθυμιάδης και Χαραλαμπίδης.

Προσοτσάνη: Αβραάμ, Καρακάσης, Παγώνης, Παπαμιχαήλ, Λίπο, Περσιανλής, Ματζιάρης, Ρούσος, Παναγιώτου, Τσακμακίδης, Τόπι.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Καλαϊτζίδης, Γουνατίδης, Καλαϊτζής, Κοκλίδης και Μπούτιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *