Φιλικά παιχνίδια Τετάρτης 05/08/2020

Τετάρτη σήμερα και ρίχνονται ξανά οι ομάδες του νομού στην μάχη, έστω και αν είναι φιλική, με μόνο στόχο να δοκιμάσουν οι προπονητές σχήματα και πρόσωπα.

Στην Πετρούσα, πρώτο φιλικό για την τοπική Δόξα εκεί που θα αντιμετωπίσει την αρκετά φιλόδοξη φέτος Χωριστή, σε ένα παιχνίδι με τους δύο προπονητές μετά την λήξη του παιχνιδιού να βγάζουν κρίσιμα συμπεράσματα για το μέλλον των ομάδων τους.

Στο Καλαμπάκι θα γίνει ένα ακόμα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι εκεί που η τοπική ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τους πιτσιρικάδες του Γιώργου Πολυχρονίδη. Το πρώτο φιλικό για την Νέα Αμισό έχει θετικό πρόσημο καθώς η Νέα Αμισός έβγαλε στο δεύτερο μέρος αντίδραση απέναντι στην Προσοτσάνη, για το τελικό 2-3.

Στο Φωτολίβος ο τοπικός Άρης φέτος θέλει να κάνει μια καλή πορεία και να ξεφύγει μετά απο χρόνια απο τις τελευταίες θέσεις. Έτσι σήμερα θα αντιμετωπίσουν τους πιτσιρικάδες του Καστρινού που ανέβηκαν φέτος απο την Β’ κατηγορία και σίγουρα θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι.

Στα Κουδούνια ο τοπικός Αστέρας μπορεί να ξεκίνησε πιο αργά απο τις υπόλοιπες ομάδες όμως επέλεξε έναν αντίπαλο ώστε ο Βασίλης Σαρακασίδης να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Στο Νευροκόπι ο τοπικός Ακρίτας θα φιλοξενήσει τον ιστορικό Πανδραμαϊκό, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα στο Νευροκόπι το βλέπουν σαν μια ευκαιρία να παίξουν οι νεαροί παίκτες του συλλόγου απέναντι σε παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Στο Καλαμώνα ο τοπικός Άρης θα φιλοξενήσει τα Κύργια σε ένα παιχνίδι που είναι το πρώτο φιλικό και για τις δύο ομάδες και σίγουρα θα είναι ένα ματς που οι προπονητές θα θέλουν να δουν συγκεκριμένα πράγματα απο τους παίκτες τους.

Αναλυτικά τα σημερινά φιλικά:

18.30 Πετρούσα – Χωριστή

18.30 Φωτολίβος – Καστρινός

18.30 Καλαμπάκι – Νέα Αμισός

18.30 Νευροκόπι – Πανδραμαϊκός

18.30 Καλαμώνας – Κύργια

19.00 Κουδούνια – Γραμμένη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *