Φίλιπποι Δοξάτο – Μ.Α. Ξηροποτάμου 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Ισόπαλο χωρίς τέρμα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Δοξάτο και τον Ξηροποτάμο, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες στις δύο εστίες και αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Ξηροπόταμο και στο 8’ ο Τανούσι  θα βγει τετ α τετ με την παρέμβαση του αμυντικού να πέσει με τον κ. Χορόζογλου να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα είχαν δύο καλές ευκαιρίες με Τανούσι και Καρασαββίδη με το 0-0 να παραμένει.

Στο 24’ ο Γρηγοριάδης θα μπει στην περιοχή από δεξιά για το Δοξάτο θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει σε κόρνερ.

Στο 29’ ο Καράνταης θα σουτάρει από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 31΄η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ξηροπόταμο στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Λυκίδης θα βγει τετ α τετ με τον Καραγιαννίδη θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 42’ ωραία πάσα του Βιράνη στον Κυριαζάκη που πλασάρει με τον Ζιάκα να αποκρούει σε κόρνερ, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος μπήκε καλύτερα και στο 47’ θα πετύχει γκολ με τον Τανούσι με τον διαιτητή να ακυρώνει το σκορ ως οφ  σαιντ.

Στο 51’ σπρώξιμο του Καράνταη εκτός φάσης στον Καλαϊδόπουλο με τον παίκτη του Ξηροπόταμου να πέφτει στο έδαφος με τον κ. Χορίζογλου να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον Καράνταη.

Στο 54’ σέντρα του Βιράνη στην πορεία της μπάλας ο Θωμαϊδης που δεν θα προλάβει να βρει την μπάλα και με την παρέμβαση του αμυντικού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ζιάκα.

Νέα ευκαιρία για τον Ξηροπόταμο στο 56’ όταν μετά από κόρνερ ο Λυκίδης θα πιάσει την κεφαλιά από τον ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ.

Για να φτάσουμε στην φάση του 84’ όταν ο Ξηροπόταμος θα πετύχει και πάλι γκολ με τον Τανούσι όταν μετά από κάθετη πάσα του Λυκίδη ο επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου θα σκοράρει με τον διαιτητή να το ακυρώνει και πάλι ως οφ σαιντ με το 0-0 να παραμένει.

Στο 89’ φάουλ για του φιλοξενούμενους με τον Πάνο ωραία κεφαλιά του Τσιάρα ο Καραγιαννίδης θα μπλοκάρει δύσκολα.

Στο 90’ +2’ ο Κωνσταντινίδης θα μπει στην περιοχή ο Παντίκογλου θα σουτάρει την μπάλα που θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στην πορεία της μπάλας ο Γρηγοριάδης θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από το Δοξάτο ξεχώρισαν οι: Δημητριάδης, Βιράνης, Γρηγοριάδης, ενώ για τον Ξηροπόταμο ξεχώρησαν οι: Πάνος, Λυκίδης, Καλαϊδόπουλος και Τανούσι.

Δοξάτο (Κονταξής): Καραγιαννίδης, Μωϋσιάδης, Καράνταης, Καραγιαννίδης Γ., Δημητριάδης, Καρατζόγλου, Γρηγοριάδης, Ζάχαρης, Κυριαζάκης, Βιράνης, Βασιλειάδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνήστηκαν οι: Κεσίδης, Θωμαϊδης, Παντίκογλου, Παυλάκης, Κωνσταντινίδης.

Ξηροπόταμος(Παπάζης): Ζιάκας, Κελεσίδης, Μήτρου, Πάνος, Τσιάρας, Καρασαββίδης, Τανούσι, Καλαϊδόπουλος, Κιοσσές, Καρασαββίδης, Λυκίδης.

Στο β’ μέρος αγωνήστηκαν οι: Τουκματσής, Φωτιάδης, Κούνιος, Δημίου, Καμίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *