Το πάλεψε για 75’ λεπτά στο Παραλίμνιο ο Βώλακας – Γκόλ και θέαμα στα υπόλοιπα παιχνίδια

Γκολ και θέαμα και στα σημερινά φιλικά με ρεκορ σήμερα στα γκολ αφού σε 12 αναμετρήσεις είχαμε 58 τέρματα, δείτε παρακάτω τους σκόρερ των αναμετρήσεων και τα τελικά αποτελέσματα.

Στο γήπεδο Κραχτίδη η Α.Ε. Αμπελοκήπων φιλοξένησε τον Νέστο Χρυσούπολης σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πρόσωπα, στο πρώτο μέρος ήταν ανταγωνιστικοί πήραν κεφάλι στο σκορ με την ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη να γυρίζει το ματς πρίν βγει το ημίχρονο σε 2-1, στο 7’ ο Φραγκούλης έκανε το 0-1 για τον Νέστο, στο 21’ ο Τσερκέζος με πέναλτι έκανε το 1-1 και στο 40’ ο Περσίδης το 2-1 .

Στην επανάληψη η Α.Ε. Αμπελοκήπων ήταν ανώτερη και κατάφερε και πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα. Αρχικά στο 60’ ο Χατζηκυριάκου έκανε το 3-1 μετά από ωραία κούρσα και άψογο τελείωμα, στο 70’ ο δεκαπεντάχρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Α Παύλος Χατζηδημητρίου  έκανε το  4-1, στο 76’ ο Τουματζίδης το 5-1 και στο 82’ ο Κυριακίδης διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Στην Νέα Αμισό έγινε ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι με όμορφη κυκλοφορία της μπάλας και ωραίο θέαμα, στην φιλική αναμέτρηση με τον Ξηροπόταμο. Ο Μέγας πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Λυκίδη μόλις στο 5’ λεπτό.

Η απάντηση του ΠΑΟΠ ήταν άμεση και στο 15’ ο νεαρός και ταλαντούχος Μπαντής έκανε το 1-1 και στο 20’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος με το καλημέρα έκανε το 2-2 με τον Άρμεν και στο 70’ ο Τανούσι έκανε το 2-3, αλλά στο 90’ ο Παπακωνσταντίνου διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στο Παραλίμνιο ο Βώλακας παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός για 75’ λεπτά παίζοντας όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στο 29’ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Τάσος Παναγιώτου στο 29’ έκανε το 0-1 για την Δόξα Βώλακα, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Βώλακας συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός και να πατάει καλά στο γήπεδο. Μετά το 70’ όμως ο Απόλλων ανέβασε ρυθμούς με τον Βώλακα όμως να έχει κάνει αρκετές αλλαγές, με τον Λευτέρη Ροδίτη να δίνει αρκετό χρόνο σημμετοχής και σε νεαρούς παίκτες.

Αποτέλεσμα, ο Απόλλων να καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι και στο 75’ ο Γαϊδαρτζής θα κάνει το 1-1 για το Παραλίμνιο και στο 85’ ο ίδιος παίκτης θα ολοκληρώσει την ολική ανατροπή για την ομάδα του γράφοντας το τελικό 2-1 (μην χάσετε αύριο τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα)  

Στο Γεώργιος Μακρής της Προσοτσάνης η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Πανδραμαϊκό σε ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές και βελτιωμένες σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια τους και άρχησαν να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό, το πρώτο μέρος έληξε 0-0.

Στην επανάληψη η Προσοτσάνη κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Κώστα Τσακμακίδη κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 62, με την άμεση του Πανδραμαϊκού να είναι άμεση και στο 68’ ο Μπελμάνι έκανε το 1-1 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στην Φτελιά ο Αρκαδικός ήταν ανταγωνιστικός για 50’ λεπτά πριν τα Κύργια πατήσουν γκάζι και πετύχουν 5 τέρματα σε 35 λεπτά. Το πρώτο μέρος τελείωσε 2-0 ενώ στην επανάληψη τα Κύργια πέτυχαν 5 τέρματα για το τελικό 7-0. Τα γκολ για την ιστορία πέτυχαν οι: 1 Τρελλοπουλος- Παπαζωτος-3 Πουλας-2 Θεοδωριδης.

Στην Χωριστή έγινε το παιχνίδι της ημέρας αφού στο δεύτερο μέρος είχαμε συνολικά 6 γκολ, εκ των οποίον τα 2 μπήκαν από το κέντρο του γηπέδου. Η Χωριστή ήταν καλύτερη για 70’ λεπτά ενώ τα τελευταία 20’ λεπτά η ομάδα του Στάθη Μελικίδη υπερτερούσε και ήταν η ομάδα που έκανε παιχνίδι και πέτυχε και δύο όμορφα τέρματα.

Στο 20’ ο Ιωασιφίδης άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ενέργεια, στο 27’ ο Καστρινός θα ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μπερπερίδη μετά από κόρνερ, στην συνέχεια ο Μπεζιργιάνης σκοράρει με τον επόπτη Παυλίδη να υποδεικνύει τον επιθετικό του Ορφέα σε θέση οφ σαιτ, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι, αρχικά στο 48’ ο Μπεζιργιάνης θα κάνει το 2-1 για τον Ορφέα. Στο 53’ ο Μουρατίδης θα φέρει το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2. Στην συνέχεια ο Ορφέας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 62’ Πετρίδης θα κάνει το 3-2 και στο 68’ ο Κουμπρόγλου από το κέντρο του γηπέδου θα κάνει το 4-2 για την Χωριστή.

Στην συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Τσεβρεντζή χαλάρωσε και στο 72’ ο Καραγιαννίδης από κέντρο του γηπέδου έκανε το 4-3 και στο 75’ ο Μουρατίδης αφού χόρεψε όλους τους αμυντικούς διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Στα Κουδούνια οι Φίλιπποι Δοξάτου παρουσιάστηκαν έτοιμοι στο πρώτο δυνατό τέστ αφού κατάφεραν και κέρδισαν εκτός έδρας τον τοπικό Αστέρα. Το Δοξάτο πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Καλτσίδη. Στο 39’ το Δοξάτο θα ζευγαρώσει τα τέρματα του με το πέναλτι του Χατζηνικολαϊδη, ενώ πρίν βγει τι ημίχρονο ο Κουγιουμτσίδης θα μειώσει για τα Κουδούνια σε 1-2 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ήταν ανταγωνιστικός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο αλλα του

 έλειπε ο παίκτης που θα δημιουργούσε για την ομάδα του Βασίλη Σαρακασίδη. Το Δοξάτο  κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Μαργαριτίδη κάνοντας το τελικό 1-3.

Στους Σιταγρούς οι πιτσιρικάδες του Βασίλη Λιούση φιλοξένησαν το Μακεδονικό Αλιστράτης  κερδίζοντας με 2-1. Στο 13’ ο Τοκμακτσής θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Αλιστράτη ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Κοκοτσάκη Μ. στο 62’ και στο 75’ ο Ιβάνοφ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο Μικροχώρι ο τοπικός Άρης φιλοξένησε την ομάδα της Νέας Σεβάστειας, κερδίζοντας με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Ελευθεριάδης το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη στο 50’ ο Κυριαζίδης έκανε το 2-0 με τον Απόλλων να μειώνει με τον Χαραλαμπίδη σε 2-1, στο 75’ ο Κυριαζίδης θα σημειώσει και δεύτερο τέρμα κάνοντας το τελικό 3-1.

Στη Κ. Βρύση η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Γραμμένη, η ομάδα του Δημήτρη Βασιλειάδη πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο μέρος παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Στην επανάληψη  Κ. Βρύση πέτυχε άλλα δύο για το τελικό 5-2. Τα γκολ πέτυχαν: Μαυρουδης, Γουργουλης, Δαφτσιος Χρ.,  3 γκολ Σαρηπαυλίδης/ Αμπατζόγλου, Γεωργιάδης.

Τέλος στην Κ. Βροντού η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Μικροκλησούρα κερδίζοντας με 4-3, με την ομάδα του Μούλη Γρηγοριάδη για ένα ακόμα παιχνίδι να έχει καλή επιθετική λειτουργία αλλα να δέχεται και αρκετά γκολ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 6-1

(21’(Π)Τσερκέζος,40’ Περσίδης,60’ Χατζηκυριάκου, 70’Χατζηδημητρίου Π., 76’Τουματζίδης,82’ Κυριακίδης / 7’Φραγκούλης)

ΝΕΑ ΑΜΙΣΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 3-3 (2-1)

(15 -20’Μπαντής, 90’ Παπακωνσταντίνου / 5’Λυκίδης,46’ Άρμεν, 70’Τανούσι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΒΩΛΑΚΑΣ  2-1

(0-1)

(75’ – 85 Γαϊδαρτζής / 29’ Παναγιώτου Αν.)

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-1 (0-0)

(62’ Τσακμακίδης Κ. / 68’ Μπελμάνι)

ΚΥΡΓΙΑ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 7-0 (2-0)

 ΧΩΡΙΣΤΗ -ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 4-4 (1-1)

(20’ Ιωσηφίδης, 48’ Μπεζιργιάννης, 62’ Πετρίδηης, 69’ Κουμπρόγλου / 27’ Μπερμπερίδης, 53’ -75 Μουρατίδης, 72’ Καραγιαννίδης)

ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ – ΔΟΞΑΤΟ 1-3

(1-2)(42’ Κουγιουμτζίδης/ 20 ‘ Καλτσίδης, 39’ (Π) Χατζηνικολαϊδης, 90+5’ Μαργαρίτίδης)

ΣΙΤΑΓΡΟΙ – ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ 2-1 (1-0)

(13’ Τοκμακτσης, 75’ Ιβάνοφ / 62’)

ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ – Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ  3-1 (1-0)

(29’ Ελευθεριάδης Κ., 50’ – 80’ Κυριακίδης Δ. / 75’ Χαραλαμπίδης)

Κ. ΒΡΥΣΗ – ΓΡΑΜΜΕΝΗ  5-2(3-1)

(Μαυρουδης, Γουργουλης, Δαφτσιος Χρ.,  3 γκολ Σαρηπαυλίδης/ Αμπατζόγλου, Γεωργιάδης)

Κ. Βροντού – Μικροκλεισούρα 4-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *