Τελικός σούπερ καπ: Προσοτσάνη – Καλαμπάκι για τον τελευταίο τίτλο της σαιζόν

Ο τελευταίος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί την Τετάρτη στις 18:00 στο γήπεδο Δόξας με την πρωταθλήτρια Δράμας για 3η φορά στην ιστορία της Προσοτσάνη να αντιμετωπίζει την κυπελλούχο για 3η φορά στην ιστορία της ομάδα του Καλαμπακίου σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για το σούπερ καπ.

Μπορεί να είμαστε στο τέλος της σαιζόν και οι δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα κουρασμένες αλλά και ικανοποιημένες που πέτυχαν τον στόχο τους, όταν όμως κρίνεται ένας ακόμη τίτλος, λογικό είναι να μπουν στο γήπεδο με στόχο και σκοπό να πανηγυρίσουν το κύπελλο του υπερπρωταθλητή.

Δύο φορές συναντήθηκαν φέτος Προσοτσάνη και Καλαμπάκι στη διαδικασία των πλειοφ και τις δύο η Προσοτσάνη κέρδισε 1-0, μάλιστα στο εκτός έδρας ήταν για την τελευταία αγωνιστική των πλειοφ που της χάρισε και τον τίτλο πρωταθλητή.

Απουσίες ομάδων και πιθανές 11αδες

Για την τυπικά γηπεδούχο Προσοτσάνη μια άκρως πετυχημένη χρονιά φτάνει στο τέλος της.

Πέτυχε τον βασικό της στόχο για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τα πήγε περίφημα στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και μένοντας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι στη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική. 

Ο Φώτης Χατζηκυριάκου που την Δευτέρα ανανέωσε και για τη νέα περίοδο, πέρα από την κούραση από μια απαιτητική χρόνια, έχει να διαχειριστεί και τις βασικές απουσίες που έχει με την τιμωρία και απουσία του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Ρούσσου και του τραυματία Γεωργιάδη. 

Πιθανότερο σχήμα για τους πρωταθλητές ο Αβραάμ στο τέρμα, δεξιά ο Καλαϊτζής, αριστερά ο Παγώνης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Αστερίου και Παπαμιχαήλ. Στο κέντρο αμυντικά χαφ Λίπο και Περσιανλής, στις άκρες στα εξτρέμ Γουνατίδης και Ευκαρπίδης με τον Τόπι και τον Κώστα Τσακμακίδη στην επίθεση της ομάδας.Δεν αποκλείεται πάντως και κάποια άλλη επιλογή στο αρχικό σχήμα από τον Φώτη Χατζηκυριάκου με τον Μαντζιάρη βασικό ή ακόμη  με τον Αντωνιάδη και τον Παναγιώτου.


Από την άλλη πλευρά μια άκρως πετυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για το Καλαμπάκι με την είσοδο της ομάδας στην πρώτη 4αδα και φυσικά την κατάσταση του κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας. Στόχος στο ματς με την Προσοτσάνη να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα και φυσικά να κατακτήσει το τρόπαιο.

Από το αρχικό σχήμα θα απουσιάσει ο Καπτέλη και πιθανότερη 11αδα για τον Λάζαρο Μουρατίδη αν και αρέσκεται και αυτός σε εκπλήξεις:

Στο τέρμα ο Τάφα, δεξιά ο Διαμαντί, αριστερά ο Παναγιώτογλου και στο κέντρο της άμυνας Κλόγκιρι και Δεμενελούδης.Τριάδα στο κέντρο Λεονταρίδης, Μαυροβασίλης και πιθανότατα Κυριαζάκης με τριάδα στην επίθεση κορυφή ο Αγγελόπουλος και στα δύο άκρα Δημητρίου και Ράντο.Θέση στην 11αδα διεκδικούν ο αρχηγός Τζιβανάκης αν και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει από τον πάγκο και ο Ηλίας Μίλο στο κέντρο της άμυνας σε πιθανή μετατόπιση στο κέντρο του Δεμενελούδη ή ακόμη και ο Σαλωνίδης σε ένα πιο επιθετικό σχήμα.


Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *