Στο κόλπο της πρωτιάς οι Αμπελόκηποι – Υψηλοί στόχοι και την φετινή περίοδο

Παραδοσιακά από τις δυνατές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων και στο φετινό πρωτάθλημα είναι στο κόλπο της πρωτιάς στον όμιλο της και βάζει υψηλούς στόχους και την φετινή περίοδο.
Παρά το γεγονός ότι σε αρκετά ματς κατά την τρέχουσα σαιζόν έπαιξε με πολλές και βασικές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών, οι Αμπελόκηποι με το κλείσιμο της χρονιάς βρέθηκαν με 13 βαθμούς στην 2η θέση του 2ου ομίλου με απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα και συντελεστή 12-5, την δεύτερη καλύτερη άμυνα του ομίλου πίσω από τον πρωτοπόρο Ορφέα Χωριστής.
Οι Αμπελόκηποι είναι και στη φάση των 8 του κυπέλλου και ουσιαστικά μετρούν μόλις μία ήττα στη χρονιά την 3η αγωνιστική στη Χωριστή με σκορ 3-0.

Τα αποτελέσματα
Αμπελόκηποι – Άγιος Αθανάσιος 1-0
Χωριστή – Αμπελόκηποι 3-0
Αμπελόκηποι – Δοξάτο 5-0
Αρκαδικός – Αμπελόκηποι 1-2
Αμπελόκηποι – Ξηροπόταμος 1-1
Καστρινός – Αμπελόκηποι 0-3

Εμπειρία και γκολ από τον Χατζηδημητρίου

Σε πλήρη σύνθεση το ρόστερ των Αμπελοκήπων χωρίς απουσίες δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο.
Στο τέρμα υπήρξε ένα θέμα ξεκινώντας βασικός ο Σαμουλαδάς, στη συνέχεια με καλά ματς ο Χαραλαμπίδης και στα τελευταία ματς εντυπωσίασε ο νεαρός Πάππος.
Στην άμυνα πληρότητα με την εμπειρία και ωριμότητα του αρχηγού Δημήτρη Τσερκέζου και του στόπερ Άρη Νικολαιδη, ενώ τα αδέλφια Κυσσίδη Σάκης και Κώστας δίνουν λύσεις σε πολλές θέσεις της άμυνας.


Θετικός ως τρίτος στόπερ στα περισσότερα ματς ο Νίτσε, βοήθησε μέχρι να τραυματιστεί ο Καραγιαννίδης.
Στο κέντρο δεσπόζει η παρουσία Τρελόπουλου και Περσίδη που κάνουν όλο το παιχνίδι της ομάδας, ενώ επιθετικά ο Μπάμπης Καραγκιοζίδης πλαισιώνει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τον νεαρό ταλαντούχο Παύλο Χατζηδημητρίου.
Στους Αμπελόκηπους φέτος σημαντικό ρόλο και χρόνο έχουν και οι νεαροί παίκτες της ομάδας.
Πέρα από τον τερματοφύλακα Πάππο που αναφέραμε ήδη, αρκετό χρόνο συμμετοχής έχουν βρει οι νεαροί Γεωργιάδης, Κάζης, Παπαδόπουλος, Γιαγκάζογλου, Σεξενίδης, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου και Κούρτογλου.
Χρόνο συμμετοχής δίνοντας λύσεις είχαν και οι Παπουνίδης και Μπεσίκας.

Μεγάλο όπλο στον πάγκο ο Μιχάλης Τσοκακτσίδης

Πέρα από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μεγάλο όπλο για τους Αμπελόκηπους φέτος η επιστροφή του Μιχάλη Τσοκακτσίδη στους πάγκους.
Καταξιωμένος προπονητής με μεγάλη εμπειρία πλέον συμβάλει τα μέγιστα με στόχο να “δέσει” όσο πιο γρήγορα γίνεται την ομάδα παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία και έχοντας στο πλάι του ένα ανερχόμενο νεαρό ικανότατο προπονητή τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη.

Γράφει : Δημήτρης Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *