Πρωταθλήτρια στον πρώτο όμιλο η Α.Ε. Αμπελοκήπων: Σκόνταψε η Χωριστή αλλά κράτησε την 2η θέση Νίκες γοήτρου για Ξηροπόταμο και Καστρινό

Με την 18η αγωνιστική ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος της Α’ κατηγορίας του νόμου μας με πρωταθλήτρια την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αμπελοκήπων που θα ξεκινήσει τα πλέι-οφ με 3 βαθμούς.Οι Αμπελόκηποι έμειναν στο 0-0 στο Καλαμπάκι σε παιχνίδι μέτριο ποιοτικά με τις δύο ομάδες τελικά να μένουν στη βολική λευκή ισοπαλία παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο παιχνίδι.

Στη 2η θέση της βαθμολογίας και μπαίνοντας στα πλέι-οφ με 2 βαθμούς, ο Ορφέας Χωριστής παρά το γεγονός ότι σκόνταψε στο γήπεδο της και έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την ανεβασμένη ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου που θα είναι στα πλέιαουτ.

Η Καλλίφυτος προηγήθηκε στο 14′ με τον Μαντζιώρη και ο Ορφέας ισοφάρισε με πέναλτι του Αλέξη Κουμπρόγλου στο 38′.Νίκη γοήτρου πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου με σκορ 2-0 επί του Κεραυνού Αρκαδικού.

Στο 22′ ο Τανούσι έκανε το 1-0 και ο Τοσουνογλου στο 60′ έκανε το 2-0 με τον Ξηροπόταμο να μπαίνει φυσικά στα πλέι-οφ αλλά χωρίς βαθμό.Τέλος νίκη γοήτρου πέτυχε και ο Καστρινός στο Δοξάτο με σκορ 0-4.Στο 15′ ο Ηλιόπουλος άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσουν τα γκολ των Βέις στο 26′, Χιτζίδη στο 44′ και Κυριακίδη στο 83′.

Ρεπό είχε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 0-4 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 15′ Ηλιόπουλος, 26′ Βέις, 44’Χιτζίδης,83′ Κυριακίδης

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 14′ Ματζιώρης,/ 38′ (πεν) Κουπρόγλου

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ:22′ Τανούση, 60′ Τοσούνογλου


Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *