Πρεμιέρα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας: Μεγάλο ντέρμπι με το καλημέρα Άγιος Αθανάσιος – Βώλακας και πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

ΔΙΑΚΟΠΕΣ τέλος!!! Πρεμιέρα στη μεγάλη κατηγορία του νομού μας έχουμε το Σάββατο στις 17:00, μια ιδιαίτερη χρονιά με την συμμετοχή της Δόξας Δράμας για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τοπικό πρωτάθλημα και αρκετές δυνατές ομάδες με υψηλούς στόχους που θέλουν να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή πορεία.

Πάμε όμως αναλυτικά όπως κάναμε πέρσι και θα κάνουμε και φέτος να δούμε πως θα μπουν να αγωνιστούν οι 14 μονομάχοι στις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας.

Πέρσι στο ίδιο γήπεδο οι δύο ομάδες έπαιξαν την 9η αγωνιστική με τον Μέγα να κερδίζει με 2-1, στο θεσμό του κυπέλλου όμως σε διπλούς αγώνες ο Βώλακας πήρε την πρόκριση κερδίζοντας δύο φορές και αργότερα φυσικά κατέκτησε και το τρόπαιο.

Διεκδίκησαν και το πρωτάθλημα πέρσι μέχρι το τέλος, έχουν μεγάλη ποιότητα σαν ομάδες και σίγουρα περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς, με τους γηπεδούχους να δηλώνουν ξεκάθαρα φέτος ότι θέλουν πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Απουσίες έχουν εκατέρωθεν οι ομάδες, την ιστορία όμως την γράφουν αυτοί που αγωνίζονται.

Με τον Γιάννη Ιωαννίδη(ψηλό) στον πάγκο φέτος ο Μέγας, επιστροφή Λευτέρη Ροδίτη για τον Βώλακα μετά από ένα χρόνο απουσίας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

Πέρσι τις δύο ομάδες τις χώριζαν δύο κατηγορίες, φέτος όμως αγωνίζονται μαζί στην Α’ κατηγορία.

Εξαιρετική η εικόνα των μαυραετών σε όλα τα φιλικά παιχνίδια μπαίνει στο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο και σκοπό την πρωτιά και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική, μια άνετη παραμονή και καλή πορεία ο στόχος του Αρκαδικού.

Προπονητής για τους μαυραετούς ο Γιώργος Λάλας, στον πάγκο του Κεραυνού ο προπονητής με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία Μίλτος Χριστοφυλλάκης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο. – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Μεγάλο όνομα φυσικά φέτος στο πρωτάθλημα και ο Πανδραμαϊκός που ενισχυμένος από πέρσι βάζει πλεύση για μεγάλα πράγματα θέλοντας να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πολύ καλή εικόνα στα φιλικά παιχνίδια για τον περισσότερο οργανωμένο φέτος Ξηροπόταμο που έχει στόχο μια καλή πορεία και άνετη παραμονή.

Στον πάγκο των γηπεδούχων φέτος ο Δημήτρης Κυριακίδης, με τον Γιώργο Σαμαρά συνεχίζει ο Μέγας.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της πρεμιέρας αυτή που θα γίνει στο Καλαμπάκι με την τοπική Αθλητική Ένωση να φιλοξενεί την Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Δύο ομάδες με πολύ ποιοτικό ρόστερ και στόχο να πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στον πάγκο των γηπεδούχων φέτος ο Παπάζης Αντώνης, με τον Βασίλη Σαρακασίδη που τελείωσε και την χρονιά πέρσι συνεχίζουν οι Αμπελόκηποι.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Δύο ομάδες που πριν λίγα χρόνια διεκδικούσαν τον τίτλο, με ανανεωμένο και νεανικό ρόστερ και στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα στις υψηλές θέσεις.

Ιδιαίτερο ματς για τον Ηλία Παντζαρίδη προπονητή της Δόξας Πετρούσας απέναντι στην ομάδα που παραλίγο να κατακτήσει τον τίτλο πριν 2 χρόνια, με τον Ντίνο Τενξίζογλου στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.

Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της πρεμιέρας στο γήπεδο Μαυροβάτου(γίνονται έργα στο γήπεδο Μικροχωρίου) όπου η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Μικροχωρίου φιλοξενεί την πολύ έμπειρη και ικανή και φέτος για μια πολύ καλή πορεία Προσοτσάνη.

Με τον Λάζαρο Μουρατίδη στον πάγκο φέτος οι γηπεδούχοι, με τον Φώτη Χατζηκυριάκου συνεχίζει η Προσοτσάνη.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – ΔΟΞΑ ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

Αν και 1η αγωνιστική από κάποιους αυτό το ματς χαρακτηρίζεται και ως εξάποντο παραμονής.

Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά το καλοκαίρι αρχικά γνωρίζοντας ότι θα παίξουν στη Β’ κατηγορία, τελικά παρέμειναν στη μεγάλη κατηγορία και είχαμε και αλλαγή προπονητή μέσα στην προετοιμασία με τον Δημήτρη Βασιλειάδη να αντικαθιστά τον Τάσο Λευκόπουλο.

Από την άλλη ο Καστρινός με άριστες σχέσεις πλέον με τη μεγάλη ομάδα την Δόξα βαδίζει με προπονητή τον Μπάμπη Ζεκερίδη, έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και στόχος μια καλή πορεία και η άνετη παραμονή.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *