ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Παύλος Μελάς Κουτσού 4-0: Πρώτη νίκη στα μπαράζ με πολύ καλή εμφάνιση για την δραμινή ομάδα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Την πρώτη της νίκη στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία πέτυχε η ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας άνετα και δίκαια στο γήπεδο της με σκορ 4-0 τον Παύλο Μελά Κουτσού πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Ξάνθης.

Μια νίκη που ανέβασε την δραμινή ομάδα στους 5 βαθμούς και πλέον στόχος είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα και στο τελευταίο προσεχές παιχνίδι και πάλι εντός έδρας με αντίπαλο την δυνατή Αλεξανδρούπολη που έχει 12 βαθμούς και εξασφαλισμένη και μαθηματικά την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στα πολύ θετικά οι γεμάτες κερκίδες του γηπέδου του ΠΑΟΠ από φίλους της ομάδας και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και παρότι το ματς βαθμολογικά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΟΠ μπήκε ορεξάτος από το ξεκίνημα πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο και κατάφερε μόλις στο 4’ από πάσα του Πούλα και καταπληκτικό σουτ στο γάμα του Κυριάκου Βακιρτζή να προηγηθεί με 1-0.

Στο 11’ ο Αμαραντίδης είχε κλασσική ευκαιρία με σουτ που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Λαπαδώνης, για να έρθει το 2-0 στο 33’ αυτή την φορά ο Βακιρτζής δημιούργησε με ωραία προσπάθεια από αριστερά και συρτή σέντρα με τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΠ φέτος Παύλο Τσιμισκίδη με κοντινή προβολή να γράφει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά μαχητικοί στο πρώτο μέρος και είχαν τρεις πολύ καλές στιγμές, η καλύτερη στο 6’ σε σουτ του Μίλκογλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης και δύο πολύ καλά σουτ που πέρασαν άουτ και πάλι με τον Μίλκογλου στο 43’ και τον Στεπανιάν στο 45+2.

Τα πάντα ξεκαθάρισαν πολύ νωρίς στο β’ μέρος, στο 49’ με τον Κυριάκο Βακιρτζή σε φάση διαρκείας να κάνει δυνατό σουτ ο Λαπαδώνης έδιωξε με το πόδι η μπάλα όμως πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Ελάχιστες καλές στιγμές στο β’ μέρος, με την δραμινή ομάδα σαφέστατα καλύτερη, να βρίσκει το 4-0 στο 75’ από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Παντελή Γρηγοριάδη και πλασέ στην κενή εστία του Άγγελου Βραμέντζαλη και να έχουμε παραλίγο και ένα 5ο γκολ με καταπληκτικό σουτ του Σουμπάκη έξω από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι στο 86’.

Μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΠ η συμμετοχή και καλή απόδοση Λουκίδη και Σουμπάκη

Στα κέρδη του ΠΑΟΠ από τον συγκεκριμένο αγώνα φυσικά η χρησιμοποίηση νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιώργο Πολυχρονίδη στο ματς και έδειξαν ότι μπορεί μελλοντικά να βασιστεί πάνω τους.

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Λουκίδης έπαιξε 90 λεπτά στο πλάι του Βραμέντζαλη και ήταν εξαιρετικός, ενώ ο Σουμπάκης μπήκε αλλαγή στο β’ μέρος και ήταν πολύ καλός με αποκορύφωμα το σουτ στο δοκάρι στο 86’.

Βασικοί για ένα ακόμη παιχνίδι οι Κερεμίδης – Ιωσηφίδης στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ στο τελευταίο 10λεπτό αγωνίστηκε και ο Αχιλλέας Μπιαζάκης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μιχαηλίδης με βοηθούς Αδραμάνη – Σαμαρά του ίδιου συνδέσμου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης, Κερεμίδης(46’ Σουμπάκης), Ιωσηφίδης, Λουκίδης, Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου(64’ Γρηγοριάδης), Αμανατίδης(82’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Πούλας(76’ Βασιλειάδης Παύλος), Τσιμισκίδης, Βακιρτζής, Αμαραντίδης(76’ Μυτηλιναίος).

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Χρήστος Μαλαδένης):

Λαπαδώνης, Σαμαράς(63’ Σελβίδης), Τυριάκης, Στεπανιάν(58’ Σεβαστάκης), Δεληωρίδης, Τεφήκογλου, Χριστοδούλου, Κούπας, Μίλκογλου, Μπιζάνης(46’ Μουστάκης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *