Πήρε το ντέρμπι ο Πανδραμαϊκός 2-0 μέσα στον Άγιο Αθανάσιο: Με εκτός έδρας νίκες η Δόξα 4-0 στο Μικροχώρι και οι Αμπελόκηποι με 2-0 στον Αρκαδικό οδηγούν την κορυφή: Πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα 2-2 Βώλακας – Καλαμπάκι: Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Ξηροπόταμο, Προσοτσάνη και Πετρούσα

Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκε το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας με ανακατατάξεις στην κορυφή μια και μόνο δύο ομάδες Δόξα Δράμας και Α.Ε. Αμπελοκήπων διατήρησαν το απόλυτο και οδηγούν την κούρσα με 5 νίκες σε 5 αγώνες.

Η Δόξα Δράμας είχε εύκολο έργο στο γήπεδο Κυργίων με αντίπαλο τον τυπικά γηπεδούχο Άρη Μικροχωρίου κερδίζοντας με 4-0, χάνοντας όμως για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Άγιο Αθανάσιο τον Δημήτρη Κυριακίδη που αποβλήθηκε στο 37’ με το σκορ στο 0-2 με κόκκινη κάρτα.

Ο πρώτος σκόρερ της Δόξας και του πρωταθλήματος πρόλαβε πριν την αποβολή του να ανοίξει το σκορ στο 16’ με τον Αλέξανδρο Κόντο στο 27’ να κάνει το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 49’ ο Παπαϊωάννου έγραψε το 0-3 για να κλείσει το σκορ στο 57’ ο Γιάννης Περσίδης για το τελικό 0-4.

Μαζί με την Δόξα στην κορυφή η Α.Ε. Αμπελοκήπων που πέτυχε την 5η νίκη της και 3 εκτός έδρας με 2-0 στο Αρκαδικό απέναντι στον τοπικό Αίαντα χάρη στα γκολ του Παρουτσή στο 7’ και του Μπιαζάκη Αχιλλέα στο 48’.

Καλύτερος ο Πανδραμαϊκός πήρε το ντέρμπι στον Άγιο Αθανάσιο με σκορ 2-0

Ο Πανδραμαϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της αγωνιστικής κερδίζοντας 2-0 τον πολύ δυνατό φέτος Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου χάρη στα τέρματα του Τανούσι στο 33’ και του Γιώργου Μουρατίδη στο 39’.

Η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 5 αγωνιστικές σημειώθηκε στο Βώλακα με τους λαβωμένους γηπεδούχους να μένουν στο 2-2 με την Α.Ε. Καλαμπακίου στον πάγκο της οποίας για μια ακόμη φορά ήταν ο Κώστας Χαλβατζής με τον Ηλία Μίλο.

Στο 6’ με αυτογκόλ του Μποσκοψίου έγινε  το 0-1, με τον Βώλακα να γυρίζει το ματς πριν το ημίχρονο με τα γκολ του Στάικου στο 16’ και του Τσαμπάζη στο 21’.

Το Καλαμπάκι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 75’ με τον Στέφανο Αλμανίδη.

Σημαντικά διπλά για Ξηροπόταμο, Προσοτσάνη και Πετρούσα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ξηροπόταμος με 2-0 στη Χωριστή απέναντι στον Ορφέα με γκολ του Λυκίδη στο 27’ και του Ευκαρπίδη στο 80’.

Σε τροχιά ανόδου η Δόξα Πετρούσας με την 3η συνεχόμενη νίκη της, αυτή την φορά στο γήπεδο Καλού Αγρού με 3-1 επί του τυπικά γηπεδούχου Άρη Φωτολίβους.

Στο 15’ και στο 55’ ο Θόδωρος Καλλέργης έκανε το 0-1 και 1-2, για να κλείσει το σκορ στο 65’ ο Ξενίδης, με το Φωτολίβος να ισοφαρίζει στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ευσταθιάδη.

Τέλος επιστροφή στις νίκες για την Προσοτσάνη με το 4-0 στο γήπεδο Νέας Κρώμνης απέναντι στον Καστρινό.

Στο 17’ ο Γιάντσιος Πασχάλης έκανε το 0-1, με τους Παναγιωτίδη στο 50’ και Λάμπρου στο 58’ να διαμορφώνουν το 0-3 και τον Κώστα Τσακμακίδη στο 90’ το τελικό 0-4.

Πιο αναλυτικά τα πλήρη αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-4
Σκόρερ: 16′ Κυριακίδης, 27′ Κόντος, 49′ Παπαϊωάννου, 57′ Περσίδης (37′ Κυριακίδης κόκκινη)

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 1-3
Σκόρερ: 45′ Ευσταθιάδης (πεν.) (78′ ΄Δεληγιώρογλου κόκκινη) / 15′, 55′ Καλλέργης, 65′ Ξενίδης

Μ.ΑΛ. ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. 0-2
Σκόρερ: 33′ Τανούσι, 39′ Μουρατίδης

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 2-2
Σκόρερ: 16′ Στάικος, 21′ Τσαμπάζης / 6′ Μποσκοψίου (αυτ.), 75′ Αλμανίδης Στέφανος

ΔΟΞΑ ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. 0-3
Σκόρερ: 17′ Γιάντσιος Πασχάλης, 50′ Παναγιωτίδης, 58′ Λάμπρου

Γ.Σ. ΑΙΑΝ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-2

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 0-2
Σκόρερ: 27′ Λυκίδης, 80′ Ευκαρπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *