Ορφέας Χωριστής – Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού 0-2: Δεύτερο σερί εκτός έδρας τρίποντο για τους φιλοξενούμενους

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Αίαντα Κεραυνού Αρκαδικού όπου μετά το 1-0 επί του Καστρινού κέρδισε δίκαια και στη δύσκολη έδρα της Χωριστής τον τοπικό Ορφέα με σκορ 2-0.

Μια νίκη που ανεβάζει τον Αίαντα στους 6 βαθμούς και ατενίζοντας φυσικά με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, αντίθετα με τον Ορφέα που γνωρίζει 2η σερί εντός έδρας ήττα και θα ψάξει την ανάκαμψη στα επόμενα παιχνίδια.

Τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν στο β’ μέρος, στο 54’ με τον Αντωνιάδη που έκλεψε την μπάλα εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1 για να έρθει 7 λεπτά μετά ο αρχηγός της ομάδας Σίμος Μελίδης σε ωραία ανάπτυξη των φιλοξενούμενων να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Θαμνίδης Χαράλαμπος με βοηθούς Ανδρέογλου Στέργιο και Θεοδωρίδη Γιώργο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ντίνος Τενξίζογλου): Τσαγγαλίδης, Κουγιουμτζής, Παρασκευάς(60’ Κεσίδης Παντελής), Κεσίδης Χρήστος(67’ Τσουλφίδης), Παπαδόπουλος Σάββας, Παπαδόπουλος Νίκος(67’ Εμμανουηλίδης), Αραμπατζής, Σεβδίλης, Κοντογιάννης Σπύρος, Ιωσηφίδης Αλέξανδρος(60’ Φανέλης), Καπουσούζης(63’ Παρασχίδης).

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ(Μίλτος Χριστοφυλλάκης): Κοτσάκι, Πολυτίδης, Βουβαλίδης, Μητρούσης, Κρουσόβαλης(65’ Σταυρόπουλος), Καρυπίδης, Νουσδίλης(64’ Μωϋσιάδης Α.), Γαλανόπουλος(80’ Ψυχράμης), Κωνσταντινίδης Ηλίας(52΄ Άντζας), Αντωνιάδης(80’ Μουχτάρης), Μελίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *