Ντίνος Τεγξίγλου: Το αντί του στην Α.Ε. Αμπελοκήπων

Ο Ντίνος Τεγξίζογλου μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Α.Ε. Αμπελοκήπων, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση και τον απολογισμό με την ΑΕΑ και να αναφέρει τα επιτεύματα της ακαδημίας.

Το κλείσιμο της σεζον για τις υποδομές της ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , αποτελεί και την ολοκλήρωση της προσωπικής μου ‘θητείας’ στο δυναμικό τον ακαδημιών της .
Όπως είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο στον τόπο μας , παραλάβαμε (μαζί με τους συνεργάτες μου ) μια ακαδημία που είχε χαμηλό αριθμό παιδιών , και μέσα σε μερικά χρόνια , με πολύ μεράκι , πολύ δουλειά , προσπάθεια , με πολλές ώρες εκτός και εντός γηπέδων , αλλά και με ‘δίψα ‘ για περισσότερη γνώση και τρόπους εξέλιξης , καταφέραμε να κάνουμε την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , ακαδημία πρότυπο .
Δημιουργήσαμε την Β’ομάδα για την οποία το όραμα και το πλάνο ήταν τα ήδη υπάρχοντα παιδιά, να στελεχωθούν απο παιδιά των υποδομών , με σκοπό κάποια στιγμή η Α.Ε.Α να αποτελείται εξ ολοκλήρου απο αθλητές της Ακαδημίας .
Είμαι πολύ υπερήφανος για το έργο που αφήνουμε και για ότι έχουμε μεταφέρει σε αυτά τα παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή .

Η πόρτα που έκλεισε , άνοιξε ταυτόχρονα μια νέα , αυτή του ΟΡΦΕΑ ΧΩΡΙΣΤΗΣ .
Με την νεά σεζόν θα ξεκινήσω ως προπονητής της πρώτης ομάδας του Ορφέα , έπειτα από μια αξιόλογη πρόταση η οποία μου έγινε .
Ταυτόχρονα με το Αντρικο τμήμα , συμβουλευτικά και διακριτικά θα βοηθήσουμε και την ήδη καλά οργανωμένη ακαδημία της.

Κλείνοντας , θέλω μόνο να ευχαριστήσω την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , γιατί μέσα από τα χρόνια που υπήρξα εκεί , κέρδισα και εγώ με την σειρά μου πολλά . Όπως συμβαίνει άλλωστε τις περισσότερες φορές , όταν προσφέρεις , ταυτόχρονα αποκομίζεις και κάτι .
Καλή συνέχεια εύχομαι και καλή επιτυχία με την νέα σεζον .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *