Νέες δυσκολίες ερασιτέχνη παράγοντα στο άθλημα του Ποδοσφαίρου

Τις επόμενες ημέρες, πιθανόν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, θα αποφασιστεί το ύψος των χρηματικων παραβολων που θα απαιτείται για την έκδοσή των νέων Δ. Α. Ι. (Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας) που θα ισχύουν από 01/07/2021….

Για όσους δεν το γνωρίζουν, επίκειται αλλαγή στη χρονική διάρκεια των ερασιτεχνικων δελτίων τα οποία, από ακαθοριστης διάρκειας (όπως λέγαμε “για πάντα”) θα ισχύουν ΥΠΟΧΕΩΤΙΚΑ σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, για 1 έτος έως και 5 έτη μάξιμουμ…. (στους ανήλικους που βγάζουν δελτίο για πρώτη φορά θα είναι από 1-7 χρόνια). Ανάλογο βέβαια, θα είναι και το κόστος τους το οποίο θα καθορισθεί με απόφαση της ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες, όπως προαναφέραμε. Ξεχάστε τα 15€….

Ε…. και;;;; Θα μπορούσε να πει κανείς…. Δεν είναι όμως έτσι…. Από 01/07 /2021 και το αργότερο μέχρι 30/06/2022 όλα τα σωματεία θα πρέπει να αντικαταστησουν τα παλιά δελτία με ΝΕΑ Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας…. Αυτό φυσικά σημαίνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ επιβάρυνση….!!!!

Όπως είπαν και κάποιοι φίλοι μου…. “οι ομάδες, τους κρατούσαν με το ζόρι τους παράγοντες, τώρα τους αναγκάζουν να φύγουν εντελώς από το χώρο”.

“Μετρημένες οι ώρες” των περισσότερων παραγόντων……

Καλή δύναμη σε όσους αντέξουν. 

Πηγή : Λάζαρος Παπαλαζάρου draminasport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *