Μακεδονικός Αλιστράτης – Προσοτσάνη Γ.Σ. 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για τους υπερ πρωταθλητές

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στην Αλιστράτη και την Προσοτσάνη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Δράμας.

Η Προσοτσάνη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 4’ με τον Κωνσταντινίδη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Η Προσοτσανη συνέχισε να απειλεί και στο 9’ ο Πετρίδης θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στην πορεία της μπάλας ο Κωνσταντινίδης που θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει και πάλι άουτ.

Στο 1’ πρώτη καλή ευκαιρία για την Αλιστράτη ο  Ζορμπίδης θα εκτελέσει το κόρνερ κεφαλιά πάσα του Μαλλέ ο Θεοφανίδης δεν θα μπορέσει από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Καγγελίδη να μπλοκάρει.

Στο 18’ νέα ευκαιρία για την Προσοτσάνη  όταν ο Παγώνης θα κάνει την σέντρα σουτ από αριστερά με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

 Στην συνέχεια η Προσοτσάνη θα χάσει δύο καλές ευκαιρίες με τους Γουνατίδη και Ευκαρπίδη με το 0-0 να παραμένει.

Μεγάλη ευκαιρία στο 36’ για την Προσοτσάνη όταν ο Κωνσταντινίδης θα σπάσει την μπάλα στον Ευκαρπίδη με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να σουτάρει λίγο έξω από την μικρή περιοχή με τον τερματοφύλακα ν α αποκρούει σωτήρια.

 Στο 37΄ο Τόπι θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο Γουνατίδης μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1 για την Προσοτσάνη.

Στο 41’ ο Υψηλός θα πιάσει ένα σουτ από μακρινή απόκρουση με τον Καγγελίδη να αποκρούει σε υπερένταση, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Αλιστράτη προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι και στο 57’ θα χάσει σπουδαία ευκαιρία όταν ο  Χρήστος Γιάντσιος θα εκτελέσει το φάουλ στην πορεία της μπάλας ο Γιάντσιος Πασχάλης θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 71’ νέα ευκαιρία για την Αλίστρατη όταν ο Θεοφανίδης μέσα από την περιοχή θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη βγήκε μπροστά και προσπάθησε να βρει 2ο τέρμα και στο 76’ο Κωνσταντινίδης θα σουτάρει με τον Αντωνιάδη να αποκρούει και στην πορεία της μπάλας ο Τόπι δεν θα προλάβει να σουτάρει με τον Μαλλέ να διώχνει σε κόρνερ.

Στην συνέχεια η Αλιστράτη απείλησε με Κοκοτσάκη και Θεοφανίδη για να φτάσουμε στο 84’ όταν ο Μουχτάρης θα παίξει το Κοκοτσάκη αυτός θα βγει τετ α τετ θα σπάσει την μπάλα στον Πολυζώνη με τον δεύτερο να κάνει το 1-1 για την ομάδα του.

Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι σε πέσιμο του Παγώνη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην συνέχεια ο Παγώνης θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

 Στο 90’ η Προσοτσάνη πέτυχε τέρμα με τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφ σάιντ στον Τόπι, με τους φιλοξενούμενους να το αμφισβητούν. Με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-1 και την Προσοτσάνη να έχει την πρώτη απώλεια βαθμών.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Χορόζογλου, Μπόϊτσιος, Γεωργιάδου Αγάπη

Αλιστράτη: (Καραμπατζάκης): Αντωνιάδης Ν., Αντωνιάδης Θ., Γιάντσιος Χ.(65’ Μουχτάρης Γ.), Γιαντσιος Θ., Χατζηπουργάνης, Μαλλές, Πολυζώνης, Ζορμπίδης(65’ Λέσι), Τοπαλίδης(4’ Υψηλός), Θεοφανίδης(52’ Γιάντσιος Γ.), Κοκοτσάκης

Προσοτσάνη Γ.Σ. (Χατζηκυριάκου): Καγγελίδης, Τόπι, Παγώνης, Παπαμιχαήλ, Τσακμακίδης Α., Πετρίδης, Περσιανλής, Ρούσσος, Ευκαρπίδης(65’Καλαϊτζής), Κωνσταντινίδης(65’Τσακμακίδης), Γουνατίδης(80’ Αστερίου)  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *