Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Δράμας 1-5: Εύκολο πέρασμα για τους μαυραετούς που διπλασίασαν τις νίκες τους

Πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για τη Δόξα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας και εύκολο πέρασμα με σκορ 5-1 από την αξιόμαχη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου που έχει ως στόχο φέτος την άνετη παραμονή.

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 10’ από σέντρα του Μπλιού ο Κόντος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 24’ η Δόξα είχε δοκάρι με τον Παπαϊωάννου και στο 33’ κέρδισε πέναλτι ο Τέλο που εκτέλεσε εύστοχα ο Κόντος κάνοντας το 0-2.

Στο 40’ η Δόξα πέτυχε και τρίτο τέρμα από σέντρα του Χατζηαθανασιάδη και ωραίο τελείωμα του Παπαϊωάννου.

Το ημίχρονο είχε και 4ο γκολ για την Δόξα στις καθυστερήσεις με ασίστ του Κόντου και γκολ του Λουκοβίτη με κεφαλιά για το 0-4.

Τυπική διαδικασία το β’ μέρος με τον Ξηροπόταμο στο 50’ να πετυχαίνει το γκολ της τιμής από σέντρα του Ευκαρπίδη και αυτογκολ του Χατζηκούρτη που προσπάθησε να διώξει την μπάλα.

Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 78’ από σέντρα του Μπλιού και κεφαλιά του Γαλάζιου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Θαμνίδη Χάρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Γιώργος Σαμαράς): Ζιάκας, Κιόρογλου(74′ Δερμετζής) Στοϊμενίδης, Τσιάρας (53′ Τσιχλακίδης), Κελεσίδης (80′ Ρούτσης), Πάνος, Κιοσσές, Ευκαρπίδης, Ιωαννίδης, Μαλλόσι (53′ Άρμεν) Λυκίδης (74′ Χαλκίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιώργος Λάλας): Θεοδοσιάδης Μπλιός, Χατζηαθανασιάδης (61′ Κυριακίδης Ιωάννης) Χατζηκούρτης, Παπαγεωργίου, Παπαϊωάννου (61′ Ιωσηφίδης), Λουκοβίτης (69′ Κοτζαμάνης), Περσίδης  Τρελλόπουλος (56′ Βασιλειάδης), Κόντος (56′ Γαλάζιος) Τέλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *