Κ. Βρύση – Ξηροπόταμος 0-4: Καταιγιστικός ο Μέγας κέρδισε δίκαια στην δύσκολή έδρα της Κ. Βρύσης(Φωτο-Βιντεο)

Στο γήπεδο της Κ. Βρύσης η τοπική ένωση φιλοξένησε τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, με την ομάδα του Αντώνη Παπάζη να κερδίζει δίκαια με 0-4. Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ξηροπόταμος έφτασε στην δεύτερη νίκη του την φετινή χρονιά και τους 6 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν με Κωνσταντινίδη και Δάφτσιο Α. χωρίς όπως να ανησυχήσουν τον Ζιάκα. Στην συνέχεια ο Ξηροπόταμος ανέβασε απόδοση και απείλησε πρώτη φορά με τον Λυκίδη στο 12’ όταν θα βγει τετ α τετ με τον Βουγόγια θα κάνει το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 15’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση πέναλτι σε χτύπημα αμυντικού με τον κύριο Διλγεράκη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 18’ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε σουτ του Δάφτσιου και στο 20’ φάουλ για τον Ξηροπόταμο με τον Πάνο να εκτελεί και στο 2ο δοκάρι ο Τανούσι θα βρει την μπάλα θα πλασάρει για το 0-1.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τον Ξηροπόταμο να ψάχνει το δεύτερο τέρμα κάτι που πέτυχε στο 37’ ο Τανούσι θα μπει στην περιοχή θα κάνει το παράλληλο σουτ για το 0-2 του Μέγα, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Ξηροπόταμος έψαξε το γκολ που θα κλείδωνε την νίκη κάτι που κατάφερε στο 55’ όταν ο Πάνος είδες εκτός θέσεις τον Τσακίρη σούταρε από το σημείο του κέντρου κρεμώντας τον τερματοφύλακα για το 0-3.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να χάνουν κάποιες μικρό ευκαιρίες και στο 74’ ο Τανούσι θα βγάλει την σέντρα και ο Λυκίδης θα κάνει το 0-4 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα η Κ. Βρύση έβγαλε μια αντίδραση όμως ήταν αργά, καθώς βγήκε μπροστά έχασε ευκαιρίες και στο 80’ μάλιστα θα πετύχει γκολ με τον βοηθό να σηκώνει την σημαία του και ο Διαιτητής να το ακυρώνει ως οφ Σαιντ. Από εκεί και πέρα η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με το 0-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Κ. Βρύση ξεχώρισαν οι: Δάφτσιος Αθ. και Κωνσταντινίδης ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Λυκίδης, Πάνος, Τανούσι και Μήτρου.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Διαιτητές: Διλγεράκης, Κουβαλάκης και Θαμνίδης

Κ. Βρύση: Βουγόγιας, Κόττας, Καραγιαννίδης, Παλτσίδης, Δάφτσιος Χ., Δάφτσιος Αθ., Βοσκοπούλι, Βασιλειάδης, Κωνσταντινίδης, Αβράμης και Σκριτζόβαλης.

Στο β’ μέρος αγωνήστηκαν οι: Τσακίρης και Αβράμης Π.

Ξηροπόταμος: Ζιάκας, Πάππος, Καρασαββίδης, Πάνος, Τσιάρας, Καλαϊδόπουλος, Τανούσι, Μήτρου, Κιοσσές, Καρασαββίδης, Λυκίδης

Στο β’ μέρος αγωνήστηκαν οι: Φωτιάδηςμ Κούνιοςμ Άρμεν, Δημίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *