Κατάμεστη η αίθουσα του Δημαρχείου Δράμας στην Γενική Συνέλευση της Δόξας Δράμας | Εκδήλωσε το ενδιαφέρον της επίσημα η οικογένεια Καλλινικίδη

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η κρίσιμη Γ.Σ. για το μέλλον της Δόξας Δράμας με τους τόνους να είναι αρκετά ανεβασμένοι με αρκετά κρίσιμα ερωτήματα να ταλανίζουν τα μέλη του συλλόγου.


Αρχικά τον λόγω πήρε ο κ. Περσίδης ο πρόεδρος του συλλόγου και έκανε έναν απολογισμό της φετινής περιόδου με τους τόνους να αρχίζουν να ανεβαίνουν και αρκετά μέλη του συλλόγου να του θέτουν ερωτήματα όσο αναφορά τα οικονομικά της ομάδας και τα περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου.


Στην συνέχεια τον λόγω ζήτησε ο πρώην Δήμαρχος Δράμας και απλό μέλος του Συλλόγου ο κ. Θωμάς Μαργαρίτης και έθεσε ερωτήματα στο προεδρείο και κάλεσε το Δ.Σ. του συλλόγου να παραιτηθεί.


Ενώ οι τόνοι είχαν ανέβει ο κ. Πατσιούρας ανακοίνωσε την παραίτηση του, ενώ ο κ. Περσίδης ανέφερε ότι και εμείς έχουμε αυτή την πρόθεση και να βοηθήσουμε τον κ. Καλλινικίδη να πάμε σε εκλογές και να αναλάβει την ομάδα.


Τότε τον λόγο πήρε ο κ. Καλλινικίδης και δήλωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του και την πρόθεση του να αναλάβει άμεσα τον Συλλόγου και να τρέξει την ομάδα ώστε να είναι πρωταγωνίστρια σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.


Ανέφερε επίσης ότι θα υπάρχει διαφάνεια και θα ζητήσει από την προηγούμενη διοίκηση όλα αυτά τα οικονομικά στοιχεία για να διοικήσει τον σύλλογο, ενώ ανέφερε ότι έχουν γίνει επαφές με την σημερινή διοίκηση της Δόξας και έχουν γνώσει των οικονομικών του συλλόγου, ενώ επισήμανε ότι αν θα περάσουν οι μέρες και φτάσουμε στον Ιούλιο θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.


Μετά την τοποθέτηση του κ. Καλλινικίδη και αρκετών ερωτημάτων του σώματος προς το προεδρείο ο κ. Σταϊκίδης ανέβηκε στο βήμα ανακοίνωσε και την δική του παραίτηση και την σύγκλιση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου ώστε να παρθεί ομόφωνη απόφαση.


Αρα όπως καταλαβαίνει κανείς θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα όσο αναφορά το μέλλον του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *