Καλύτερη 11αδα της 8η αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Όπως κάθε εβδομάδα πάμε και σήμερα να δούμε τους καλύτερους 11 της 8ης αγωνιστικής σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνεργατών της dramasport που βρέθηκαν χθες στα 7 παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής.

Το γνωστό μας σύστημα 4-4-2 και πάμε αναλυτικά:

  1. Μπόσκος(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Καλό ματς από τον φορμαρισμένο τερματοφύλακα που κράτησε ανέπαφη την εστία του βοηθώντας την ομάδα του να πάρει μια πολύτιμη νίκη.
  2. Αντωνιάδης Θ.(Μακεδονικός Αλιστράτης): Εξαιρετικό ματς στο δεξιό άκρο της άμυνας τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά απέναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους.
  3. Μποσκοψίου Π.(Δόξα Βώλακα): Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον σκληροτράχηλο παίκτη του Βώλακα που παίζει με την ίδια ευκολία τόσο αριστερά στην άμυνα όσο και σαν στόπερ.
  4. Κοπαράνης(Άρη Καλαμώνα): Σταθερός στις επεμβάσεις του, σε κομβικό σημείο πέτυχε και το πολύτιμο 2-0 για την ομάδα του με κεφαλιά σε προώθηση του σε στημένη φάση.
  5. Νικολαϊδης Α.(Άρης Καλαμώνα): Σπάνια βάζουμε στην καλύτερη 11αδα δύο παίκτες από την ίδια ομάδα, αλλά είναι αδύνατον να μη μπει και ο Άρης Νικολαϊδης που ήταν απροσπέλαστος στη μεγάλη νίκη της ομάδας του.
  6. Ντόμπρος(Δόξα Πετρούσας): Τον μάθαμε ως στόπερ και μπακ, έπαιξε όμως σε αυτό το παιχνίδι αμυντικός μέσος και ήταν εξαιρετικός σε απόδοση βοηθώντας την ομάδα να επανέλθει στις νίκες.
  7. Πολυζώνης(Μακεδονικός Αλιστράτης): Από τους καλύτερους σε απόδοση στο επιθετικό κομμάτι για την ομάδα του, ήταν και ο σκόρερ του 1-1.
  8. Κεσόπουλος Δ.(Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου): Πολύ καλό ματς από το 8αρι της ομάδας και ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ στο 87’ που έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στον Ακρίτα.
  9. Δροσίδης(Δόξα Πετρούσας): Μετά από καιρό επανήλθε στο βασικό σχήμα και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, οπότε δικαιωματικά παίρνει θέση στην καλύτερη 11αδα.

10.Βασιλειάδης Π.(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού): Χρυσός σκόρερ στο διπλό στην Πετρούσα, ένα ακόμη εξαιρετικό ματς από το 10αρί της Νέας Αμισού, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του με 2-1 μέσα στην Καλλίφυτο.

11.Δαφνάκης Κ.(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Η καλύτερη 11αδα μας κλείνει με τον Κωνσταντίνο Δαφνάκη των Αμπελόκηπων που κάθε εβδομάδα είναι και καλύτερος και με δικό του γκολ στον Ξηροπόταμο άνοιξε ο δρόμος για ένα πολύ σημαντικό διπλό για την ομάδα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *