Καλύτερη 11αδα της 3ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας και έχοντας εικόνα από το μοντάζ και από τους συνεργάτες μας που ήταν στα γήπεδα πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα από τις ομάδες που κέρδισαν αυτή την αγωνιστική μια και για μια ακόμη εβδομάδα δεν είχαμε ισόπαλο αποτέλεσμα.

1: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΟΣ(Δόξα Βώλακα): Μπορεί να μην έχασε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες ο αντίπαλος, η ομάδα του όμως κέρδισε δύσκολα 1-0 τον ικανότατο Ορφέα Χωριστής και όσες φορές χρειάστηκε ήταν πολύ καλός με αποκορύφωμα τις δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Κοντογιάννη και του Αραμπατζή, όπου ειδικά στην πρώτη εκτινάχθηκε στο γάμα και αποσόβησε το 1-1.

2: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.): Πολύ καλό ματς από το νεαρό που βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του στην ανατροπή του σκορ και τη σημαντική νίκη με 4-2 επί του Μικροχωρίου.

Έπαιξε στο 8, γύρισε στα δεξιά, παντού έδωσε λύσεις και το βασικότερο πέτυχε το κομβικό γκολ στο 41’ μειώνοντας σε 2-1 και συμβάλλοντας για την ανατροπή του σκορ.

3: ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ(Δόξα Πετρούσας): Αλάνθαστος ανασταλτικά στο αριστερό άκρο απέναντι σε πολύ ποιοτικούς ακραίους του Καλαμπακίου, βοήθησε και με τα ανεβάσματα του για το πρώτο τρίποντο της ομάδας του στο πρωτάθλημα με 1-0 απέναντι στο Καλαμπάκι.

4: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ(Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού): Στυλοβάτης στην άμυνα στο νικηφόρο 1-0 απέναντι στον Καστρινό, ήταν άτυχος στις στημένες φάσεις μια και είχε δύο κεφαλιές οριακά άουτ και μια στο οριζόντιο δοκάρι.

5: ΓΩΡΓΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας): Πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ηλία Παντζαρίδη σημαντική η συμβολή του στο νικηφόρο 1-0 επί του Καλαμπακίου.

Ξεκίνησε ως στόπερ αλάνθαστος, βοήθησε το ίδιο σημαντικά και σαν δεξιός μπακ.

6: ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ της αγωνιστικής στο 4’ με φοβερό σουτ και άνοιξε τον δρόμο για το νικηφόρο 5-0 της ομάδας του επί του Άρη Φωτολίβους όντας εξαιρετικός στο 6.

7: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΟ(Δόξα Δράμας): Μπορεί να μην σκόραρε στο νικηφόρο 2-0 των μαυραετών επί της Προσοτσάνης, ήταν όμως μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα με αρκετές προσπάθειες από την πλευρά του.

8: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ(Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού): Πολύ καλό ματς στην τριάδα της επίθεσης, ο παίκτης που στο 9’ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το νικηφόρο 1-0 απέναντι στον Καστρινό.

9: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου): Χρυσή αλλαγή του Γιάννη Ιωαννίδη, μπήκε στο 46’ και μαζί με τον Πτηνόπουλο έδωσαν το κάτι παραπάνω που ζήτησε ο έμπειρος κόουτς στο νικηφόρο 2-0 επί του Ξηροποτάμου, σκοράροντας το 1-0 και κάνοντας την ασίστ στο Μουδούρογλου για το 2-0.

10: ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.): Ένας ακόμη παίκτης στην καλύτερη 11αδα μας που μπήκε από τον πάγκο και άλλαξε όλο τα ματς. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2 στο τελικό 4-2 της ομάδας του επί του Μικροχωρίου και γενικά είχε εξαιρετική απόδοση στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας του.

11: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Καταπληκτικό ματς από το νεαρό στο νικηφόρο 5-0 της ομάδας του επί του Άρη Φωτολίβους. Πέτυχε ένα υπέροχο γκολ το 2-0 στο 44’, κέρδισε πέναλτι και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *