Καλύτερη 11αδα της 24ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας

Όπως κάθε εβδομάδα πάμε και σήμερα να δούμε την καλύτερη 11αδα της 24ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία με τα κρίσιμα παιχνίδια να έχουν την τιμητική τους.

Όπως πάντα η επιλογή της καλύτερης 11αδας συνδυάζεται με νικηφόρο ή έστω θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε. Άλλωστε πολλές φορές οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δηλώνουν ότι η προσωπική απόδοση μικρή σημασία έχει αν δεν συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Πάμε λοιπόν να δούμε τους κορυφαίους βάση της εκτίμησης των συνεργατών μας και έχοντας εικόνα από τα στιγμιότυπα και των 7 αναμετρήσεων:

1: ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ): Σταθερότατος για ένα ακόμη παιχνίδι δήλωσε παρόν όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του κάνοντας μάλιστα στο 0-0 πολύ δύσκολη διπλή επέμβαση σε κεφαλιά του Πασχάλη Γιάντσιου και στην επαναφορά σουτ του Θεοφανίδη κρατώντας το μηδέν σε κρίσιμο σημείο, για να έρθει μετέπειτα το 2-0 απέναντι στην Αλιστράτη.

2: ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ(ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ):

Σε πολύ καλή κατάσταση ο ακραίος μπακ βοήθησε την ομάδα του να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό με το τελικό 2-2 μέσα στη δύσκολη έδρα του Αγίου Αθανασίου, έχοντας μάλιστα το κόψιμο της αγωνιστικής σε καταπληκτικό τάκλιν ένα κλικ πριν σκοράρει ο αρχηγός του Αγίου Αθανασίου Νίκος Παπαδόπουλος.

3: ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ):

Από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ορφέα για ένα ακόμη παιχνίδι στο νικηφόρο 2-0 μέσα στο Νευροκόπι, κάνοντας και την ασίστ πάρτο – βάλτο στο 2ο γκολ του Αθανασίου στο φινάλε της αναμέτρησης.

4: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον αρχηγό του Βώλακα στο κέντρο της άμυνας βοηθώντας σημαντικά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του και το νικηφόρο 1-0 απέναντι στο Δοξάτο.

Ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Λευτέρη Ροδίτη παίζοντας όταν χρειαστεί και άκρα και στο κέντρο της άμυνας.

5: ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ(ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ):

Ένα ακόμη ματς στα όρια του τέλειου για τον πολύπειρο παίκτη του Εθνικού Αστέρα, αρχοντικός στο κέντρο της άμυνας απέναντι στους πολύ ικανούς και ποιοτικούς παίκτες της Νέας Αμισού, είχε σημαντική συμβολή στην καλή απόδοση της ομάδας και το τελικό 2-2.

6: ΣΙΛΛΟΣ(ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ):

Πολύ καλό ματς από τον αμυντικό μέσο των γηπεδούχων με πολλά τρεξίματα, ιδίως στο 1-2 ήταν σημαντική η παρουσία του στο χώρο του κέντρου αναχαιτίζοντας τις προσπάθειες της Καλλιφύτου να παίξει γρήγορα στην κόντρα όταν η Νέα Αμισός βγήκε όλη μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση κάτι που κατάφερε στο φινάλε του ματς.

7: ΠΑΝΟΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ):

Από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες του Μέγα στο 2-2 στο Κραχτίδη με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους στο καλό πρώτο μέρος της ομάδας του.

Ο Πάνος είχε μια ασίστ και ένα γκολ όντας επιθετικά από τους καλύτερους της ομάδας του.

8: ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ(ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ):

Από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του πολύ έμπειρου μέσου του Ορφέα που άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο τελείωμα στο νικηφόρο 2-0 μέσα στο Νευροκόπι, ενώ είχε συμμετοχή και στο 2ο γκολ με ωραία κάθετη πάσα αριστερά στον Παπαεμμανουήλ πριν σκοράρει ο Αθανασίου.

9:ΚΥΣΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ):

Παίρνει «σπίτι» του κάθε εβδομάδα φανέλα βασικού ο Θανάσης Κυσσίδης. Μπήκε αλλαγή στην Καλή Βρύση και ήταν καθοριστικός στην ανατροπή της ομάδας του, μπαίνει αλλαγή με το Καλαμπάκι το ίδιο και τώρα πάλι αλλαγή με Ξηροπόταμο, κάνοντας το 1-2 και παραλίγο στο φινάλε με προβολή στο κάθετο δοκάρι να γίνει ο παίκτης που θα έχει συμβάλει σε μια ακόμη ολική ανατροπή.

10: ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ):

Έμεινε στον πάγκο να πάρει ανάσες στο πρώτο μέρος, με τον Καλαμώνα όμως να προηγείται 0-2, επιστρατεύτηκε στο δεύτερο και ήταν καθοριστικός με συνεχόμενες καταπληκτικές κάθετες πάσες στους συμπαίκτες του για να έρθει το τελικό 2-2.

11: ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Σε μια κακή μέρα για τους περισσότερους συμπαίκτες του, ο Μιχαλάκης δήλωσε παρών, πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ για το 1-1 και έχοντας συμμετοχή σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του που ανέτρεψε το σκορ και κέρδισε 1-2 μέσα στην Καλή Βρύση.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *