Επιβεβαίωση από την ΕΠΟ – Θα χρειαστεί ανάδειξη πρωταθλητών από τις Ενώσεις για την επόμενη Γ’ Εθνική

Τα σενάρια που βγήκαν στην επιφάνεια την περασμένη εβδομάδα περί ανάδειξης πρωταθλητή από τα τοπικά πρωταθλήματα έχουν αρχίσει να επιβεβαιώνονται από πηγές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσων, Παναγιώτης Διακοφώτης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΕΡΤ Σερρών ανέφερε πως οι Ενώσεις θα κληθούν να αναδείξουν πρωταθλητές ώστε να συμπληρωθούν οι ομάδες στην Γ’ Εθνική της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Όταν έρθει η ώρα για ανάδειξη πρωταθλητή στην ΕΠΣ, λογικά θα υπάρξει μια εισήγηση από την ΕΠΟ, είτε με κλήρωση, είτε με κάποιο τρόπο να προκύψει πρωταθλήτρια ομάδα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα δοθεί το «πράσινο» φως στα τοπικά πρωταθλήματα να συνεχιστούν. Οι Ενώσεις θα πρέπει να βρουν τον πρωταθλητή, που θα θέλει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Κάποιες ομάδες έχουν επενδύσει για την άνοδο. Αν ενδιαφέρον υπάρχει από περισσότερες ομάδες, ίσως γίνει κάποιο μπαράζ ή κλήρωση».

Εδώ να σημειωθεί πως δυο Ενώσεις της χώρας, η ΕΠΣ Αχαϊας και η ΕΠΣ Ζακύνθου, έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν, γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα εάν όντως ακολουθήσουμε την παραπάνω οδό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *