Δόξα Πετρούσας – Μακεδονικός Αλιστράτης 0-1: Ψυχωμένη εμφάνιση και δίκαιη νίκη για τους φιλοξενούμενους

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας σημείωσε ο Μακεδονικός Αλιστράτης κερδίζοντας με σκορ 0-1 στην Πετρούσα την τοπική ομάδα.

Αναμφίβολα λίγοι ήταν αυτοί που θα περίμεναν ένα τέτοιο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο αγώνα με την ομάδα της Πετρούσας να είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και τον Μακεδονικό πριν από αυτό το ματς να έχει 3 ισοπαλίες και 12 ήττες σε 15 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίζει η στατιστική, αλλά η ψυχή, το πάθος, η πίστη και η θέληση και όλα αυτά τα στοιχεία τα είχαν οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω ενός προβλήματος δελτίου υγείας ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι πήγε ακριβώς όπως το σχεδίασαν οι φιλοξενούμενοι.

Καλά διαβασμένοι, δεν άφησαν διαδρόμους σε μια Πετρούσα που στο πρώτο μέρος είχε μια άκαρπη και φλύαρη υπεροχή, απειλώντας με μικροευκαιρίες τον πολύ σταθερό Δεληγιώρογλου.

Παρόμοια εικόνα και στο β’ μέρος, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι σε πτώση του Φόρη Παναγιώτου στο 68’ και την Αλιστράτη να προειδοποιεί με τον αρχηγό της Μανώλη Κοκοτσάκη στο 82’ σε αδράνεια της άμυνας της Πετρούσας έκανε το σουτ άουτ.

Αυτή ήταν η προειδοποίηση για την ομάδα της Αλιστράτης που τρία λεπτά μετά από πάσα του Γιαβρίδη ο Μανώλης Κοκοτσάκης από τους κορυφαίους των νικητών, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ από πλάγια με το δεξί, απομάκρυνε ο Χαραλαμπίδης και στην επαναφορά άμεσα έκανε νέο σουτ με το αριστερό στην απέναντι γωνία και έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Η Πετρούσα δεν είχε πολύ χρόνο να αντιδράσει και πέρα από τα δύο στημένα του Μιχαλάκη δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της Αλιστράτης για να μείνει το 0-1 μέχρι το τέλος.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Ελένη Ιορδανίδου και Βασίλη Σκριτζόβαλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Πετρούσας(Κυριακίδης Δημήτρης): Χαραλαμπίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας(79’ Χατζησαββίδης), Τζάρτζαλος, Κατσαβουνίδης(68’ Καλλέργης), Ντόμπρος, Αυγητίδης, Κυριακίδης, Κύρτσης(64’ Παναγιώτου Φόρης), Γάιδας, Αντωνιάδης(63’ Μιχαλάκης).

Μακεδονικός Αλιστράτης(Κονταξής Στράτος): Δεληγιώρογλου, Αντωνιάδης Θεόφιλος(72’ Γιαβρίδης), Θεοφανίδης, Χατζημπουργάνης, Μαλλές, Πολυζώνης(14’ Γιάντσιος Γιώργος), Κεραμυδάς, Ζορμπίδης, Βασιλειάδης Φίλιππος(72’ Κούτλες), Υψηλός, Κοκοτσάκης Μανώλης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *