Δόξα Πετρούσας – Άρης Μικροχωρίου 2-0: Δεύτερη σερί νίκη για τους γηπεδούχους

Σε αγωνιστική άνοδο η Δόξα Πετρούσας κέρδισε στο γήπεδο της με σκορ 2-0 τον φιλόδοξο φέτος Άρη Μικροχωρίου και ανέβηκε στους 6 βαθμούς με τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με αποφασιστικότητα στο ματς και μόλις στο 5’ από πάσα του Αυγούστατου ο Θόδωρος Καλλέργης πρόλαβε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση δεν τα κατάφεραν όμως και η Πετρούσα ήταν η ομάδα που ήλεγξε το ματς παρότι ήρθε αργά το δεύτερο γκολ και η σιγουριά της νίκης.

Στο 86’ο Ιορδανίδης κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λάζαρος Ξενίδης γράφοντας το τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Δημόπουλο Κώστα και Σαπανίδη Παναγιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Παντζαρίδης Ηλίας): Μιχαηλίδης, Ξενίδης, Μαρκόπουλος(72’ Βαβάτσης), Τουκμακτσής, Αυγουστάτος, Ντόμπρος, Βασιλειάδης Παύλος(79’ Κατσαβουνίδης Παναγιώτης), Αυγητίδης(53’ Γιορδαμλής), Καλλέργης(79’ Ιορδανίδης Κώστας), Γάιδας, Κοντογιάννης Γιάννης(72’ Ουζούνης).

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Μουρατίδης Λάζαρος): Τότκας, Δημητριάδης Αλέξανδρος(76’ Χιντζίδης), Πολυχρονάκης(34’ Ράντο), Αποστολίδης(46’ Ματσίνης), Γεωργηφένδης, Γεωργιάδης Μιχάλης(34’ Μυτηλιναίος), Δαφνάκης, Τόπι, Παπαδόπουλος Κώστας, Τέλο Ανδρέας(84’ Μουλαδάκης), Κωνσταντινίδης Κώστας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *