Δόξα Δράμας: Υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας ο Λευτέρης Ροδίτης

Όπως έκανε γνωστό η ιστοσελίδα monobala.gr και ο Θεόφιλος Ψυχογιός υποψήφιος για τον πάγκο της Δόξας Δράμας είναι ο Λευτέρης Ροδίτης.

Ένας προπονητής που για αρκετούς είναι μέσα στην ελιτ των προπονητών της Δράμας και έχει κερδίσει όλους με την σκληρή δουλειά του, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι με την Δόξα Βώλακα.

Μετά απο μια χρονιά που αποφάσισε να ασχοληθεί κυρίως με τα τμήματα υποδομής και να μην έχει πρωταγωνιστικούς στόχους με κάποια ομάδα, μοιάζει έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Δόξας Δράμας και σύμφωνα με ρεπορτάζ μας υπάρχει αύριο προγραμματισμένο ραντεβού του Λευτέρη Ροδίτη και των εκπροσώπων της οικογένειας Καλλινικίδη και πολύ πιθανόν να έχουμε ακόμη και αύριο εξελίξεις πάνω σε αυτό θέμα.

Να επισημάνουμε οτι ακούστηκαν κι άλλα ονόματα Δραμινών προπονητών που ήταν υποψήφιοι για τον πάγκο των Μαυραετών όπως ο Μπάμπης Καζεπίδης.

Ο Λευτέρης Ροδίτης στο παρελθόν δούλεψε σε Δόξα Βώλακα (ομάδα με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο), Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου, Ερμή Οχυρού, αλλά και στην Κ19 της Δόξας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *