Δελτίο τύπου Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

      Αγαπητοί μου Αθλητές, παιδιά και γονείς,

      Ο σύλλογός μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια……. και όλοι μας έχουμε καταβάλλει τα μέγιστα, προκειμένου το γήπεδό μας να παρέχει  καταρχήν την ασφάλεια των αθλούμενων και στη συνέχεια να αποκτήσει όλα  εκείνα τα προαπαιτούμενα που θα βοηθήσουν την ομάδα αλλά και την ακαδημία μας να δραστηριοποιούνται υπό τις συνθήκες που τους αξίζουν.

    Ένα χρόνιο αίτημά μας ήταν και η κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο του Αρκαδικού.  Έπειτα από αγώνα ενός και πλέον έτους, με συντονισμένες προσπάθειες με την Πρόεδρο της Κοινότητας Δράμας, κα Εύη Αθανασιάδου, επιτυγχάνεται ένας μεγάλος στόχος που είναι η προμήθεια και εγκατάσταση μεταλλικής κερκίδας 150 θέσεων, νέων προδιαγραφών, κόστους 50.000 ευρώ στο γήπεδό μας. Το εν λόγω έργο εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας Δράμας   (Αποφ. 102/2020 της Κοινότητας  Δράμας κατά την 14/13 11 2020 Συνεδρίαση της , καθώς  και τελική έγκρισή της από το Δημοτικό Συμβούλιο  με την υπ’αριθ. 363/2020 απόφασή του, εκδοθείσα κατά την 9 12  2020 συνεδρίασή του). Το συγκεκριμένο έργο προτάθηκε στο Συμβούλιο της Κοινότητας Δράμας από την Πρόεδρο της και ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Συμβουλίου. Στη  συνέχεια εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας.

   Λαμβάνοντας  υπόψη τις προσπάθειες και τον μακροχρόνιο αγώνα μας, ο οποίος δεν ήταν εύκολος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο καθώς και το Συμβούλιο της Κοινότητας Δράμας που έκανε δεκτή την πρότασή μας. Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή «Ενώνουμε τη Δράμα», και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, την Αντιπολίτευση «Πόλη και ζωή» και τον Αρχηγό της παράταξης κ. Κυριάκο Χαρακίδη, καθώς και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που υπερψήφισαν την πρόταση της Κοινότητας Δράμας.

                   Ο Πρόεδρος                                                                   Γ. Γραμματέας

               Α. ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ                                                                 Θ. ΦΩΤΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *