Α.Ε. Ευόσμου – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 2-1: Έχασε μαχόμενη και με πολλά παράπονα για την διαιτησία

Την πρώτη της ήττα στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γνώρισε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού χάνοντας στα Μάλγαρα από την πολύ δυνατή ομάδα της Α.Ε. Ευόσμου με σκορ 2-1.

Μια ήττα που αφήνει την ομάδα μας στους 2 βαθμούς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει το δικαίωμα να ελπίζει για ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου στη Γ’ Εθνική, μια και αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν κάνει 3 νίκες στα 3 εναπομείναντα ματς από τα οποία τα δύο τα έχει εντός έδρας.

Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Στο αγωνιστικό μέρος η δραμινή ομάδα έπεσε μαχόμενη όπως γράφουμε και στον τίτλο, κατάφερε να προηγηθεί αλλά δέχθηκε την ανατροπή από μια πολύ ποιοτική ομάδα, μη ξεχνάμε πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης και κυπελλούχος κερδίζοντας στον τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας!!

Παράπονα της δραμινής ομάδας για τρεις κρίσιμες αποφάσεις του ρέφερι

Η δραμινή ομάδα εξέφρασε και πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Ασλανίδη κυρίως για τρεις αποφάσεις του που σημάδεψαν το παιχνίδι.

Η πρώτη στο 31′ στη φάση του πέναλτι στην ανατροπή του Βακιρτζή από τον Κυριακίδη, η δεύτερη στο φινάλε του πρώτου μέρους σε μαρκάρισμα του Τρόκα που ο ρέφερι έδωσε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη και φυσικά η τρίτη για την φάση του πέναλτι που δόθηκε στο 57’ στην προσπάθεια του Βραμέντζαλη να διώξει την μπάλα.

Το φιλμ του αγώνα

Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο μέρος με τον Γιώργο Πολυχρονίδη έχοντας τις βασικές απουσίες των δύο στόπερ του Τζάρτζαλου και Φερσιζίδη να επιλέγει τον Σιλλό ως παρτενέρ του Βραμέντζαλη.

Μοιρασμένη και η κατοχή μπάλας και οι τελικές φάσεις στο πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΠ να προηγείται με το πέναλτι του Τσιμισκίδη στο 31’, να δέχεται όμως 7 λεπτά μετά την ισοφάριση με το σουτ του Περτσιούνη.

Η δραμινή ομάδα διαμαρτύρεται έντονα για το φάουλ του Τρόκα στο φινάλε του πρώτου μέρους πάνω στον Ζαγιάκου με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει την κίτρινη κάρτα και τη Νέα Αμισό να διαμαρτύρεται ότι ο παίκτης του Ευόσμου θα έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο β’ μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και η φάση ουσιαστικά που έκρινε το ματς έγινε στο 57’ στην προσπάθεια του Βραμέντζαλη να διώξει την μπάλα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει πέναλτι και τους παίκτες της Νέας Αμισού να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του ρέφερι.

Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο συνεργάτης του Γιώργου Πολυχρονίδη ο Χρήστος Μαλαμίδης για διαμαρτυρία.

Η δραμινή ομάδα προσπάθησε και με τις αλλαγές που έγιναν να φτάσει στην ισοφάρhιση πέρα όμως από δύο σουτ ακίνδυνα προς την εστία δεν δημιούργησε την μεγάλη φάση για να φτάσει στην ισοφάριση.

Φάσεις αγώνα

Στο 15’ ωραία προσπάθεια του Αντωνακόπουλου από αριστερά σέντρα σουτ στην κίνηση από κοντά του Ντόκου ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 20’ σουτ του Βακιρτζή έξω από την περιοχή μπλοκάρει ο Αργυρόπουλος.

Στο 29’ σε κόντρα επίθεση της Νέας Αμισού ο Βακιρτζής πέφτει στο έδαφος από τράβηγμα του Κυριακίδη, πέναλτι σφυρίζει ο ρέφερι που το εκτελεί ψύχραιμα και εύστοχα στο κέντρο της εστίας ο Παύλος Τσιμισκίδης γράφοντας το 0-1. Η Νέα Αμισός στη φάση του πέναλτι ζήτησε κόκκινη κάρτα με τον ρέφερι να δίνει κίτρινη.

Στο 38’ ωραία προσπάθεια του Περτσιούνη, θα παίξει το ένα – δύο με τον Ξανθόπουλο και με συρτό σουτ θα νικήσει τον Θεοδοσιάδη γράφοντας το 1-1.

Στο 45’ καλό σουτ έξω από την περιοχή του Ξανθόπουλου άουτ.

Στο 57’ σέντρα του Αντωνακόπουλου ο Ξανθόπουλος προσπαθεί να κάνει το σουτ υπό την πίεση του Βραμέντζαλη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι στην πτώση του μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Νέας Αμισού.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ξανθόπουλος και έγραψε το 2-1.

Στο 71’ ωραία συνεργασία Ξανθόπουλου – Πολίτη του σουτ του τελευταίου θα διώξει ο Θεοδοσιάδης.

Στο 73’ καλή πάσα Βακιρτζή σουτ του Αμανατίδη μπλοκάρει εύκολα ο Αργυρόπουλος.

Στο 90’ σουτ αδύναμο του Μπιαζάκη Αχιλλέα μπλοκάρει ο Αργυρόπουλος.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ασλανίδης Γιώργος με βοηθούς Καλορογιάννη Θωμά και Τσικλητάρη Δήμητρα όλοι του συνδέσμου Πιερίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ(Τσουκαλίδης Γιώργος): Αργυρόπουλος, Αχαλινόπουλος, Κυριακίδης, Περτσιούνης, Μαργαρίτης, Αντωνακόπουλος, Τρόκας, Ξανθόπουλος, Λάμι, Ντοκού, Καρατζόγλου.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Πολίτης, Τσέλα και Ζαχουραδάκης.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Πολυχρονίδης Γιώργος): Θεοδοσιάδης, Πούλας, Ιωσηφίδης, Σιλλός, Βραμέντζαλης, Προβατίδης, Αμανατίδης, Ζαγιάκου, Τσιμισκίδης, Βακιρτζής, Αμαραντίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν: Μυτιλιναίος, Γρηγοριάδης Παντελής, Μπιαζάκης Αχιλλέας, Βασιλειάδης Παύλος και Σουμπάκης.

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *