Α.Ε. Αμπελοκήπων – Δόξα Βώλακα 0-1: Επαγγελματική νίκη για τον Βώλακα

Την νίκη με  0-1 πέτυχε η Δόξα Βώλακα απέναντι στην Α.Ε. Αμπελοκήπων, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και πολλά παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης από τους του γηπεδούχους.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Βώλακας χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο 5’ και στο 8’ με Μίλτο Βασιλειάδη και Σταμπουλή Η.

 Στο 9 ’ πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Βώλακα για τους Αμπελόκηπους όταν ο Άλλα θα βγάλει την σέντρα από αριστερά στην πορεία της μπάλας ο Μελίδης δεν θα προλάβει με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 13’ τετ α τετ του Σταμπουλή Η. με τον τερματοφύλακα με τον Μπόσκο να αποκρούει σωτήρια.

Από εκεί και πέρα έγινε ένα παιχνίδι κέντρου και στο τέλος του ημίχρονου οι Αμπελόκηποι βρήκαν κενούς χώρους  έχασαν δύο καλές ευκαιρίες Καραγκιοζίδη και Παπαδόπουλο. Λίγο πριν την λήξει του ημιχρόνου ο Βώλακας θα χάσει μια σπουδαία ευκαιρία όταν ο Σίγγος Ι. θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο εκτός, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημίχρονου.

Στην επανάληψη ο Βώλακας θα μπει καλύτερα χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Μποσκοψίου και τον Δράμπάλη για να φτάσουμε στο 56’ όταν ο Σταϊκος με ωραίο σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1 για το Βώλακα. Στην αρχή της φάσεις οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι στον Σίγγο Ι.

Στην συνέχεια Ο Βώλακας μπορούσε να βρει και άλλο τέρμα χωρίς να τα καταφέρει για φτάσουμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης όταν ο Καραγκιοζίδη θα μπει στην περιοχή θα υπάρχει μαρκάρισμα του αμυντικού θα βρεθεί στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Α.Ε. Αμπελοκήπων (Τεξίζογλου): Μπόσκος, Άλλα, Τσάννης, Βασιλειάδης, Κυσσίδης Κ., Μίτρε(78’Γεωργιάδης), Δαφνάκης(67’Μαυρίδης), Παπαδόπουλος, Μελίδης(55’ Τρελόπουλος), Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης Αθ(78’Χριστοφορίδης).

Βώλακας(Ροδίτης): Παγκάκης, Χαλκίδης, Μαρκόπουλος, Μποσκοψίου, Καρπιτσάρης, Βασιλειάδης, Σίγγος Ι., Δράμπαλης Κ., Σταϊκος, Σταμπουλής(70’ Τσαμπάζης), Μαλίκης(65’ Κασός).

Φωτογρφίες: Γιώργος Μίρκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *