Α’ ΅ΕΠΣ Δράμας: Κλέβει την παράσταση το ντέρμπι Προσοτσάνη – Πετρούσα στην Α’ κατηγορία

Με την 7η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας.Αναμφίβολα το ματς που κλέβει την παράσταση είναι το μεγάλο ντέρμπι στην Προσοτσάνη με την πρωτοπόρο ομάδα να φιλοξενεί την Δόξα Πετρούσας.Βέβαια η αγωνιστική έχει και άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια με την Α.Ε. Καλή Βρύσης να έχει ρεπό.Να δούμε αναλυτικά τα 7 αυριανά παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής:
Γ. Σ. Προσοτσάνης – Δόξα Πετρούσας 


Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής που πέρα από το γόητρο φυσικά έχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.Η πρωτοπόρος Προσοτσάνη θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο έχοντας μέχρι τώρα 5 νίκες σε 5 αγώνες απέναντι στην “πληγωμένη” Πετρούσα που προέρχεται από την πρώτη της ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Νέα Αμισό, χάνοντας με σοβαρό τραυματισμό τον τερματοφύλακα Στέφανο Λαζόγλου και με αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα τον κεντρικό αμυντικό Νίκο Κοκοτσάκη. 

Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 
Πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο εντός έδρας απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα Ξηροπόταμο που έχει 5 συνεχόμενες νίκες και έχει πιάσει στην κορυφή την Προσοτσάνη που έκανε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Μακεδονικός Αλιστράτης 
Παιχνίδι με φαβορί το συγκεκριμένο την γηπεδούχο ομάδα του ΠΑΟΠ που θέλει να εξαργυρώσει το μεγάλο διπλό που έκανε στην Πετρούσα, απέναντι όμως στο Μακεδονικό που μπορεί να είναι ουραγός χωρίς βαθμό, στα δύο τελευταία παιχνίδια όμως εκτός με Καλλίφυτο και εντός με Χωριστή έβγαλε αντίδραση και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Άρης Καλαμώνα 
Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.Οι γηπεδούχοι με μια νίκη είναι χαμηλές στη βαθμολογία με μια νίκη και χρειάζονται επειγόντως ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να ανακάμψουν, απέναντι στον Άρη Καλαμώνα που έχει ισχυροποιήσει το ρόστερ του και ψάχνει μια νίκη για να ανέλθει στο βαθμολογικό πίνακα.

Φίλιπποι Δοξάτου – Α.Ε. Καλαμπακίου 
Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με δύο καλές και ποιοτικές ομάδες.Γειτονικό αμφίρροπο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φτελιάς που έχει ως έδρα φέτος το Δοξάτο. 

Ορφέας Χωριστής – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 
Μεθυσμένη πολιτεία η Χωριστή μετά την μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί της Δόξας θέλει τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Καλή πορεία από την Καλλίφυτο φέτος που προέρχεται μάλιστα από δύο νικηφόρα εντός έδρας αποτελέσματα.
Α.Ε. Αμπελοκήπων – Δόξα Βώλακα 

Από τα καλύτερα ματς της αγωνιστικής.Δύο ποιοτικές ομάδες που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν και πέρσι μας πρόσφεραν συναρπαστικά παιχνίδια τόσο στη μάχη του πρωταθλήματος όσο και στους διπλούς αγώνες κυπέλλου που αναμετρήθηκαν.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *