Αρκαδικός – Καλλίφυτος 1-3: Κακή εμφάνιση για τους γηπεδούχους και παραίτηση Κώστα Τερζή

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Εθνικός Άστερας Καλλιφύτου κερδίζοντας με σκορ 1-3 μέσα στο Αρκαδικό τον τοπικό Κεραυνό.

Μια ήττα με κακή εμφάνιση για τους γηπεδούχους που είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής τους Κώστας Τερζής στο φινάλε της αναμέτρησης να υποβάλλει την παραίτηση του.

Η Καλλίφυτος μπήκε καλύτερα στο ματς και μετά από δύο καλές ευκαιρίες με Σαχανίδη και Καραλίδη, πήραν το προβάδισμα με τον Χριστοφορίδη και εκμεταλλευόμενοι το άγχος και την πίεση των γηπεδούχων έφτασαν και σε 2ο γκολ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με γκολ πάλι του Χριστοφορίδη.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά καθοριστικό σημείο μετά το γκολ του Μελίδη στο 76’, ήταν το γεγονός ότι η Καλλίφυτος σκόραρε άμεσα το 1-3 με τον μεγάλο πρωταγωνιστή και χατ – τρικ τον Χριστοφορίδη.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 31’ συνεργασία του Ασλανίδη με τον Τσάκαλο Παναγιώτη, η πάσα στον Χριστοφορίδη που θα σκάψει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και θα κάνει το 0-1 για την Καλλίφυτο.

 Στο 45’ ατομική ενέργεια του Καραλίδη σουτ διώχνει ο Πλάτων Αθανασιάδης αλλά στην επαναφορά ο Χριστοφορίδης θα κάνει το 0-2.

Στο 76’ ο Μελίδης στοπάρει μέσα στην περιοχή και κάνει το σουτ για να μειώσει σε 2-3.

Στο 77’  συνεργασία Νεοφυτίδη με Κωνσταντινίδη, κάθετη πάσα στον Χριστοφορίδη που θα πλασάρει σωστά και θα κάνει το 1-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Δημόπουλο Κωνσταντίνο και Γεωργιάδου Αγάπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ(Κώστας Τερζής):

Αθανασιάδης, Μπόζιος, Αποστολίδης, Βασιλειάδης Σ., Καζάκης, Μωϋσιάδης, Μπραζιώτης, Νουσδίλης, Ψυχράμης, Ζορμπίδης, Μελίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παντελίδης, Παπαδόπουλος Σάκης, Παπαχριστοδούλου, Βασιλειάδης Γ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Βογιατζής, Σοφιανίδης, Νεοφυτίδης, Χαραλαμπίδης, Χονδροπήδας, Τσάκαλος Παναγιώτης, Σαχανίδης, Ασλανίδης, Χριστοφορίδης, Κωνσταντινίδης, Καραλίδης.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Πετρίδης Θρασύβουλος, Πετρίδης Θωμάς και Τσάκαλος Άγγελος

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *