Αμπελόκηποι – Καστρινός 2-1: Όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος

Την πρόκριση της στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εξασφάλισε η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων κερδίζοντας στο Κραχτίδη με σκορ 2-1 την ομάδα του Καστρινού.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να απειλούν με στημένα σε φάσεις με τον Άρη Νικολαιδη και οι φιλοξενούμενοι δύο καλές στιγμές με τον Βέις.

Περισσότερα κέφια είχαν οι δύο ομάδες στο β’ μέρος με τους Αμπελόκηπους στο 50′ μετά το χαμένο τους πέναλτι να ανοίγουν το σκορ με πρωταγωνιστή τον Μελίδη που στο 61′ έκανε το 2-0 γκολ που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ.

Ο Καστρινός επανήλθε στην διεκδίκηση του ματς μειώνοντας με τον Αλμανίδη Θόδωρο και χάνοντας ευκαιρία με τον Μουρατίδη Γιώργο στο 80′ που έκοψε σωτηρία ο Άρης Νικολαιδης.

Τα γκολ του αγώνα 

Στο 50′ κέρδισε πέναλτι ο Μελίδης. Εκτελεί ο Περσίδης αποκρούει σε κόρνερ ο Μπεζυρτζής. Εκτελεί το κόρνερ ο Περσίδης και ο Μελίδης με κεφαλιά κάνει το 1-0.

Στο 61′ σέντρα του Καραγκιοζίδη στο δεύτερο δοκάρι με προβολή ο Μελίδης κάνει το 2-0.

Στο 72′ λάθος στην άμυνα των Αμπελοκήπων και ο Αλμανίδης Θόδωρος κάνει με πλασέ το 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Σταύρο Παυλίδη και Χαράλαμπο Αλβανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αμπελόκηποι(Μιχάλης Τσοκακτσίδης):

Χαραλαμπίδης, Κυσσίδης Θανάσης, Κυσσίδης Κώστας, Νικολαιδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Μελίδης, Χατζηδημητρίου Παύλος, Περσίδης, Μπεσίκας.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος, Γιαγκάζογλου, Κλοκίδης, Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος.

Καστρινός(Νίκος Τσιπλίδης):

Μπεζυρτζής, Αλμανίδης Στέφανος, Μουζακίτης, Στάικος, Πετρίδης Κοσμάς, Αλμανίδης Θόδωρος, Μελικίδης, Βέις, Μουρατίδης Γιώργος, Χιτζίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μαυρίδης Περικλής, Μουρατίδης Αλέξανδρος.

Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *