Αίαντας Δράμας: Στο προπονητικό επιτελείο ο Γιώργος Μουχτάρης

Στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας του Αίαντα Δράμας εντάχθηκε ο Γιώργος Μουχτάρη, μετά το πέρασμα του απο τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ακαδημία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον προπονητή αναπτύξιακων ηλικιών Μουχτάρη Γιώργο.

Γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρικο κόσμο της Δράμας ο Γιώργος, εμείς απλά θα αναφέρουμε ένα μίνι βιογραφικό για όσους τυγχάνει να μη τον γνωρίζουν.


Ξεκίνησε το ποδοσφαιρο στις ακαδημίες του Μεγα Αλεξανδρου Ξηροποταμου και μετέπειτα μεταπήδησε δυο χρονια περιφερειακο πρωταθλημα Δ’ εθνικης με τις ομάδες της Δόξας Πετρουσας και του Γ.Σ. Προσοτσανης και είχε και ένα μικρό πέρασμα από την Δόξα Σιταγρών. Εχει αγωνιστεί στο πρωταθλημα της χαλκιδικής στα φοιτητικά του χρόνια επί δύο συναπτά έτη.


Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία και στον Πανδραμαικό και τα τελευταία τρια χρονια στην ομάδα της Νεα Αμισσου.

Προπόνητικα ο Γιώργος είναι ένας νέος προπονητής στον χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών έχοντας ως εμπειρία έναν χρόνο στις ακαδημίες της Ν.Αμισσου.

Πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η ακαδημία μας να στηρίζει και να αναδεικνύει νέους προπονητές, δε θα μπορούσε να μην πιστέψει και τον Γιώργο στην συνέχεια του ξεκινήματος του.

Γιώργο καλωσήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Αίαντα Δράμας, σου ευχόμαστε καλή παιδαγωγική και προπονητική χρόνια με υγεία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *