Άρης Μικροχωρίου – Πανδραμαϊκός Α.Ο. 2-4: Ολική ανατροπή και με παίκτη λιγότερο για τους φιλοξενούμενους

Ένα από τα πιο ωραία και συναρπαστικά παιχνίδια της αγωνιστικής έγινε στα Κύργια με τον τυπικά γηπεδούχο Άρη Μικροχωρίου να υποδέχεται τον φιλόδοξο φέτος Πανδραμαϊκό.

Καταπληκτικό ματς από δύο εξαιρετικές ομάδες με 6 γκολ, 1 πέναλτι και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και μέσα σε 10 λεπτά βρήκαν δύο γκολ και προηγήθηκαν 2-0.

Στο 15’ ο Κώστας Κωνσταντινίδης με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 24’ ο Κωνσταντίνος Δαφνάκης που σκοράρει για 3ο σερί ματς διαμόρφωσε το 2-0.

Κομβικό για την εξέλιξη του ματς το γκολ του Πανδραμαϊκού στο 41’ με τον Στέφανο Γεωργιάδη που μείωσε σε 2-1 και καθοριστική η αλλαγή του Μάριου Βουτσινά που βελτίωσε αισθητά στο κέντρο την ομάδα του.

Στο 50’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Βουτσινάς ισοφάρισε, ευκαιρίες δημιουργήθηκαν μπροστά και στις δύο εστίες και παρότι ο Πανδραμαϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τανούσι για σκληρό μαρκάρισμα, κατάφερε στο 85’ με πέναλτι που κέρδισε ο Σταύρος Κυριακίδης να προηγηθεί με 2-3 με τον Αχαλινόπουλο όπως και στην Προσοτσάνη να ευστοχεί στην εκτέλεση.

Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με το νεαρό Παντίκογλου να περνάει και τον τερματοφύλακα από λάθος που έγινε στην άμυνα και να διαμορφώνει το τελικό σκορ του ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Αντωνίου Παρασκευά και Ανδρέογλου Στέργιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Μουρατίδης Λάζαρος): Τότκας, Ράντο, Μυτιληναίος(88’ Μπουμπέκης), Γεωργηεφένδης, Αποστολίδης(76’ Γεωργιάδης Μιχάλης), Δημητριάδης Αλέξανδρος, Δαφνάκης, Τόπι, Παπαδόπουλος Κώστας(70’ Πολυχρονάκης), Τέλο Ανδρέας(70’ Κουντουράς), Κωνσταντινίδης Κώστας.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Κυριακίδης Δημήτρης): Ματσιώρης, Πάππος(37’ Τζάρτζαλος), Μπαμπαλής(37’ Βουτσινάς), Αμανατίδης(81’ Κυριακίδης Σταύρος), Καρασαββίδης Χάρης, Μαχαίρας, Περσιανλής, Γεωργιάδης Στέφανος, Τανούσι, Αχαλινόπουλος, Μουρατίδης Γιώργος(81’ Παντίκογλου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *