Καλύτερη 11αδα της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Πιστοί στο ραντεβού μας όπως κάθε εβδομάδα για την επιλογή της καλύτερης 11αδας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας από τις ομάδες που κέρδισαν και πήραν θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την γνώμη των ανταποκριτών μας στα γήπεδα, των προπονητών αλλά φυσικά και της εικόνας που έχουμε μέσα από τα μοντάζ των αγώνων.

1: ΤΑΦΑ ΜΑΝΩΛΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου): Πολύτιμη ισοπαλία πήρε η ομάδα του με σκορ 2-2 μέσα στη δύσκολη έδρα του Βώλακα και ο νεαρός έκανε καταπληκτικό ματς.

Στο πρώτο μέρος σταμάτησε σε διπλή φάση τον Νίκο Στάικο και μια ακόμη σε τέτατετ κόβοντας την μπάλα με τα πόδια, σταθερός σε όλο το ματς και αποκορύφωμα προς το φινάλε το συρτό πλασέ του Γιάννη Σίγγου που με καταπληκτικό τρόπο πέφτοντας με το ένα χέρι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

2: ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Δόξα Βώλακα): Στο ίδιο παιχνίδι ο δεξιός μπακ του Βώλακα είχε πολλά ανεβάσματα από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή και μεγάλη συμμετοχή στην ανάπτυξη του Βώλακα και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

3: ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Δόξα Δράμας): Έχει καθιερωθεί από την αρχή της χρονιάς στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο νικηφόρο 4-0 επί του Μικροχωρίου έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του μέχρι τώρα έχοντας και συμμετοχή στο υπέροχο 4ο τέρμα του Γιάννη Περσίδη.

4: ΚΥΣΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Σε μια μέτρια έως κακή μέρα της ομάδας του επιθετικά, ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός των Αμπελοκήπων ήταν αλάνθαστος και βοήθησε στο να κρατήσει το μηδέν η ομάδα του και να φτάσει στο νικηφόρο 2-0 μέσα στο Αρκαδικό.

5: ΚΑΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου): Παίζει με την ίδια ευκολία κεντρικός αμυντικός και στο 6, αυτή την φορά έβγαλε όλο το ματς στο κέντρο της άμυνας και είχε μεγάλη συμβολή για να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν για το μεγάλο διπλό με 2-0 μέσα στη Χωριστή.

6: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.): Από τα καλύτερα του ματς μέχρι τώρα, κράτησε μπάλα, βοήθησε ανασταλτικά και είχε ενεργό ρόλο σε ότι έκανε η ομάδα του στο νικηφόρο 2-0 μέσα στον Άγιο Αθανάσιο.

7: ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Δόξα Πετρούσας): Εξαιρετικό ματς από το νεαρό εξτρέμ στο νικηφόρο 3-1 της ομάδας του επί του Φωτολίβους, δημιούργησε πολλά ρήγματα παίζοντας ως αριστερός εξτρέμ και έχοντας συμμετοχή σε πολλές φάσεις για την ομάδα του.

8: ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.): Μπορεί να μη παίζει πλέον κορυφή στην επίθεση, δίνει πολλές λύσεις όμως με τις πλαγιοκοπήσεις του και σε μια από αυτές στο ξεκίνημα του β’ μέρους «σέρβιρε» με ωραίο σέντρα από αριστερά γκολ στο «πιάτο» στον Παναγιωτίδη για το 2-0 στο τελικά νικηφόρο 4-0 επί του Καστρινού.

9: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας): Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος βρίσκει ρυθμό πλέον και σκοράρει συνεχώς.

Δύο γκολ και συμμετοχή σε πολλές φάσεις για το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του με 3-1 από το Φωτολίβος.

10: ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.): Κλειδί για τη νίκη του Πανδραμαϊκού ήταν ο χώρος του κέντρου. Πολλά τρεξίματα από τον έμπειρο μέσο, περιόρισε στο ελάχιστο τις απειλές από τον Πτηνόπουλο και επιθετικά άπλωνε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το παιχνίδι της ομάδας του.

11: ΛΥΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου): Μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Ορφέα Χωριστής, σημαντική συμβολή στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του.

Αξίζει τον κόπο να δείτε την Δευτέρα στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» την γκολάρα που πετυχαίνει για το 0-1 με σουτ βολίδα από τα 40 μέτρα, ενώ στο 80’ κάνει την καταπληκτική κάθετη πάσα στον Ευκαρπίδη για το 0-2.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *