Ορφέας Χωριστής – Μ.Α. Ξηροποτάμου 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Στο γήπεδο της Χωριστής ο τοπικός Ορφέας φιλοξένησε τον  Μ.Α. Ξηροποτάμου για την 16η αγωνιστική και σίγουρα ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μπήκε καλύτερα η Χωριστή και μόλις στο 11’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσιάρα με τον Κουμπρόγλου να κάνει το 1-0 για την Χωριστή.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας με το παιχνίδι να πηγαίνει κυρίως στην δύναμη. Μετά το 30’ ο Ξηροπόταμος ανέβασε απόδοση και απείλησε κυρίως με φάουλ και στημένα, ενώ στο 40’ διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι σε πέσιμο του Τανούσι με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Ξηροπόταμος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και βοήθησε αρκετά και η είσοδος στο παιχνίδι του Σωτήρη Υψηλού. Στο 49’ γέμισμα του Λυκίδη θα βρει τον Πάνο ο οποίος θα πλασάρει και του Δεληγιώρογλου να αποκρούει σωτήρια.

Στο 50’ μεγάλη ευκαιρία αυτή την φορά για την Χωριστή με τον Κουμπρόγλου όταν θα κάνει μια ωραία κούρσα από δεξιά θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 54’ ωραία ενέργεια του Τανούσι που θα σπάσει στον Πάνο ο οποίος θα σουτάρει με τον Δεληγιώρογλου να αποκρούει αρχικά με την μπάλα να βγάνει έξω από την περιοχή στο Κελεσίδη ο οποίος σούταρε και έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και πάλι για πέσιμο σε πέσιμο του Πάνου με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 74’ μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα όταν θα βγουν 3 επιθετικοί με 2 αμυντικούς ο Γαλάζιος θα σπάσει στον Αμανατίδη ο οποίο σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80’ φάση διαρκείας για την Χωριστή η μπάλα θα φτάσει στον Κουμπρόγλου ο οποίος σούταρε με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ζιάκα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Χωριστή ξεχώρισαν οι: Γαλάζιος, Κουμπρόγλου και Αμανατίδης, ενώ για τον Ξηροπόταμο οι: Πάνος, Καμίδης, Τσιάρας και Τανούσι.

Χωριστή(Παντζαρίδης): Δεληγιώρογλου, Τσοχαταρίδης, Καλλέργης, Μανωλεσάκης, Τζιρίτης, Μελισσίδης, Αμανατίδης Ι., Ζάχαρης, Αμανατίδης Κ., Κουμπρόγλου, Γαλάζιος.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν οι: Μυλωνάς, Μερτζανάκης, Κεσίδης, Τόσιογλου.

Ξηροπόταμος(Παπάζης): Ζιάκας, Πολυχρονίδης, Κελεσίδης, Τουκμακίδης, Τσιάρας, Μήτρου, Τανούσι, Πάνος, Λουκάς, Λυκίδης, Καμίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν οι: Κολγκέκα, Πάππος, Υψηλός, Τοσούνογλου και Κιοσσές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *