Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Πανδραμαϊκός 0-2: Με 2 γκολ στο πρώτο μέρος και εξαιρετική εμφάνιση επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα

Άμεση επιστροφή στις νίκες για τον Πανδραμαϊκό Α.Ο. που κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τον πολύ δυνατό και φιλόδοξο φέτος Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου που πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε το απόλυτο με 4 νίκες σε 4 αγώνες.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα με κατάμεστες τις κερκίδες του γηπέδου του Μέγα και τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο γκολ στο πρώτο μέρος και να φτάνουν στην 4η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε 5 αγώνες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο ματς μπήκε καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανδραμαϊκός δημιουργώντας κλασσική ευκαιρία μόλις στο 1’ με τον Τανούσι να παίρνει πάσα από τον Βουτσινά να κάνει δύσκολο συρτό σουτ που έδιωξε σωτήρια ο Λαζόγλου.

Ο Μέγας μετά το 10λεπτό άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του και απάντησε στον Πανδραμαϊκό με δύο πολύ καλές ευκαιρίες σε σουτ του Μουδούρογλου στο 9 που απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Χαραλαμπίδης και ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 28’ με τον Πτηνόπουλο να σουτάρει από κοντά και ο Χαραλαμπίδης και πάλι να σώζει την εστία του.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για το γκολ του Μουδούρογλου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 22’.

Ο Πανδραμαϊκός έβγαινε πρώτος στις μπάλες, κέρδιζε τις μονομαχίες στο ένας – ένας και έβγαινε πολύ επικίνδυνα στην κόντρα.

Από μια τέτοια μονομαχία προήλθε το 0-1 με τον Στεργιανό να χάνει την μπάλα στο τζαρτζάρισμα από τον πολύ δυνατό Τανούσι που συνέχισε την φάση πάνω στη γραμμή και με κοντινό σουτ στη κλειστή γωνία νίκησε τον Λαζόγλου και έγραψε το 0-1 για τον Πανδραμαϊκό στο 33’.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι στο 38’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα υπέροχο γκολ με τον Κώστα Αχαλινόπουλο να κάνει ένα απίστευτο στρώσιμο με το στήθος στον Γιώργο Μουρατίδη που ακολούθησε την φάση και με βολίδα μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Ιωαννίδης προσπάθησε να φρεσκάρει και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, η αλήθεια είναι ότι ο Μέγας βελτίωσε την εικόνα του, ο Πανδραμαϊκός όμως ήταν άψογος αμυντικά δεν έδωσε χώρους και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα με την καλύτερη ευκαιρία του Μέγα να γίνεται στο 64’ από ωραία σέντρα του Μπαμπασαλί με τον Τζάρτζαλο τελευταία στιγμή να κόβει σε κόρνερ πριν ο Μουδούρογλου την σπρώξει στα δίχτυα.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Τανούσι να έχει ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή ψηλά άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Παυλίδη Σταύρο και Κοτανίδου Δήμητρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης): Λαζόγλου, Τσαγκαλίδης, Γκαμότσος(64’ Παπαδόπουλος Κοσμάς), Αμαραντίδης(30’ λ.τ. Μπαμπασαλί), Καραγιαννίδης Δήμος, Τουμαντζίδης Δημήτρης(46’ Δημητριάδης Γρηγόρης), Στεργιανός, Ουζούνογλου, Μουδούρογλου, Παπαζώτος(79’ Ζήσης), Πτηνόπουλος(62’ Κοντρόπουλος).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαραλαμπίδης, Πάππος(58’ λ.τ. Περσιανλής), Μπαμπαλής Μάριος, Αμανατίδης Γιάννης, Τζάρτζαλος, Μαχαίρας(70’ λ.τ. Παντίκογλου), Βουτσινάς, Κυριακίδης Σταύρος, Τανούσι(92’ Καμίδης), Αχαλινόπουλος, Μουρατίδης Γιώργος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *