Σούπερ ντέρμπι Πανδραμαϊκός – Δόξα στη μεγάλη κατηγορία: Μεγάλο ενδιαφέρον και στα παιχνίδια Προσοτσάνη – Άγιος Αθανάσιος και Αμπελόκηποι – Βώλακας

Με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας, μια αγωνιστική που περιλαμβάνει πολλά και σημαντικά παιχνίδια με αποκορύφωμα με το μεγάλο ντέρμπι της Δράμας ανάμεσα σε Πανδραμαϊκό και Δόξα.

Να δούμε αναλυτικά τα 7 παιχνίδια της αγωνιστικής που θα διεξαχθούν αύριο στις 16:30 μ. μ. με την απορία φυσικά αν θα δούμε στην 4η αγωνιστική την πρώτη φετινή ισοπαλία μια και μετά από 3 αγωνιστικές σε συνολικά 21 παιχνίδια αυτό δεν έχει συμβεί!!!

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Αθλητικό κέντρο ΕΠΣ Δράμας)

Αναμφίβολα το ματς που κλέβει την παράσταση που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σε αυτό το παιχνίδι.

Οι δύο μεγάλες ομάδες του νομού που για διάφορους λόγους βρίσκονται μαζί στο τοπικό πρωτάθλημα σε παιχνίδι που πέρα από την βαθμολογική του σημασία, πάντα έχει στη μέση και το γόητρο και το πρεστίζ να το κερδίσεις.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα και από τους δύο μέχρι τώρα με 3 νίκες σε 3 αγώνες και φυσικά κομβικό παιχνίδι για να μείνουν στην κορυφή.

Ένα ματς που καιρού επιτρέποντος αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων και να θυμίζει το γήπεδο την εικόνα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού με το Νέστο με κατάμεστες κερκίδες.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Προσοτσάνη Γ. Μακρής)

Επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 1 νίκη και 2 ήττες παίζοντας όμως με Πανδραμαϊκό εντός και Δόξα εκτός και από την άλλη ο Μέγας εντυπωσιακός στο ξεκίνημα με 3 νίκες και μάλιστα χωρίς έχει δεχθεί γκολ.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Κραχτίδη)

Ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής. Οι Αμπελόκηποι παρά το δύσκολο πρόγραμμα με δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια σε Καλαμπάκι και Πετρούσα ανταποκρίθηκαν όντας στην κορυφή με 3 νίκες σε 3 αγώνες και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ όπως και ο Μέγας, με τον κυπελλούχο Δράμας Βώλακα να έχει πάντα υψηλές βλέψεις και μετά την ήττα της πρεμιέρας στον Άγιο Αθανάσιο να έχει δύο σερί νίκες όντας στους 6 βαθμούς 3 μόλις πίσω από την κορυφή.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Καλαμπακίου)

Γειτονικό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα με 3 ήττες σε 3 αγώνες και να βλέπουν αυτό το ματς ως μια ευκαιρία για επανεκκίνηση.

Προπονητής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη μετά την παραίτηση του Αντώνη Παπάζη και αν δεν γίνει αυτό ούτε σήμερα, χρέη προπονητή στο ματς θα εκτελέσει ο Κώστας Χαλβατζής που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα όντας από το καλοκαίρι στο τεχνικό τιμ.

Ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Άρη Φωτολίβους που έχει μια νίκη στο πρωτάθλημα και θα ψάξει όπως και στη Χωριστή μια υπέρβαση και σε αυτό το παιχνίδι.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ(Ξηροποτάμου)

Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον Μέγα που στις 3 πρώτες αγωνιστικές έπαιξε με τα φαβορί που διεκδικούν τον τίτλο.

Φαβορί σίγουρα στην έδρα του απέναντι στον νεανικό Καστρινό που θέλει να ξεχάσει γρήγορα την κακή εμφάνιση και ήττα από τον Αίαντα Κεραυνού Αρκαδικού ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ(Χωριστής)

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην 4η αγωνιστική με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 3 βαθμούς με 1 νίκη και 2 ήττες μέχρι τώρα.

Καλό ποδόσφαιρο και από τους δύο στα πρώτα ματς, με την δύναμη της έδρας ο Ορφέας για τους τρεις βαθμούς, με ανεβασμένη ψυχολογία ο Αίαντας από το σπουδαίο διπλό με τον Καστρινό.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΆΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Πετρούσας)

Πολύ καλό παιχνίδι περιμένουμε να δούμε και στην Πετρούσα με την γηπεδούχο Δόξα να φιλοξενεί τον εξαιρετικό και πολύ επιθετικό σε όλα τα παιχνίδια του Άρη Μικροχωρίου.

Ίδιο απολογισμό έχουν και οι δύο ομάδες μέχρι τώρα με 1 νίκη και 2 ήττες στις 3 πρώτες αγωνιστικές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΝΝΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *