Α.Ο. Χανιώτης – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 0-0: Έβγαλε ψυχή και πήρε τον πολύτιμο βαθμό σε δύσκολη έδρα

Τα πρώτα χαμογέλα ήρθαν στο στρατόπεδο του νεοφώτιστου ΠΑΟΠ Νέας Αμισού με τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι σε μια από τις καταξιωμένες ομάδες της κατηγορίας και με πολύ υψηλό μπάτζετ την ομάδα από την Χαλκιδική τον Α.Ο. Χανιώτη.

Η δραμινή ομάδα λειτούργησε άψογα στο μεσοαμυντικό πλάνο με τον Γιώργο Πολυχρονίδη διαβασμένο σταατού του αντιπάλου που κατάφερε να τα εγκλωβίσει.

Στο πρώτο μέρος ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η δραμινή ομάδα, έχοντας μάλιστα στη κόντρα μια πολύ καλή στιγμή με τον Σουβλέρη ο ΠΑΟΠ για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στο β’ μέρος η πίεση του αντιπάλου έγινε μεγαλύτερη και ιδιαίτερα ασφυκτική στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΠ Παύλο Μιχαηλίδη σε πολύ καλή μέρα να βάζει στοπ σε δύο πολύ καλές στιγμές του αντιπάλου.

Η δραμινή ομάδα έβγαλε μεγάλη ψυχή και πάθος στο παιχνίδι της ειδικά από το 86’ και μετά όπου ενώ είχαν γίνει οι αλλαγές τραυματίστηκε ο Παύλος Παυλίδης και ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες.

Ένας πολύτιμος βαθμός που δίνει ψυχολογία στην ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια.

Γιώργος Πολυχρονίδης: Συγχαρητήρια στα παιδιά, πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα

Με την λήξη του αγώνα στη dramasport μίλησε ο προπονητής της δραμινής ομάδας Γιώργος Πολυχρονίδης που μας ανέφερε:

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που τα έδωσαν όλα και το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια μας.

Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύ ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, δεν βγήκαμε από το πλάνο μας και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, αγώνα με αγώνα θα είμαστε καλύτεροι».

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κόσμογλου Γιώργος με βοηθούς Γιατσίδη Παναγιώτη και Κωνσταντινίδη Στέλιο όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ(Ανδρέας Παντζιαράς): Κουτζαβασίλης, Πάγιος, Τοπούζης, Μετάι(68’ Μπαλικτσής), Μπουλγκουρίδης, Σταυρόπουλος, Κεχαγιάς, Κόμνος(63’ Καραγιάννης), Φράγκος(81’ Τσιρλίδης), Αθανασιάδης(81’ Κουτσικοβαγγέλης), Ράντζα(81’ Δήμου).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Μιχαηλίδης Παύλος, Κερεμίδης(46’ Γεωργιάδης Χάρης), Μιχαηλίδης Κώστας, Γάκης, Φερσιζίδης, Ζαγιάκου(80’ Βραμέντζαλης), Θεοδωρίδης, Παυλίδης Παύλος, Παπατέρπου(75’ Αθανασιάδης), Οικονομίδης(66’ Μητρούσης), Σουβλέρης(75’ Σουμπάκης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *