Προσοτσάνη Γ.Σ. – Πανδραμαϊκός 1-4: Έβγαλε χαρακτήρα όταν έμεινε με 10 παίκτες και πήρε το ντέρμπι

Διπλασίασε τις νίκες του ο Πανδραμαϊκός κερδίζοντας εκτός έδρας με το επιβλητικό 4-1 την Προσοτσάνη και έδειξε ότι όχι άδικα συγκαταλέγεται μέσα στις ομάδες φαβορί τη φετινή αγωνιστική περίοδο για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η αλήθεια είναι ότι η έκταση του σκορ αδικεί την προσπάθεια της Προσοτσάνης που ισοφάρισε σε 1-1 και μέχρι το 85’ που έγινε το 1-3 ήταν μέσα στην διεκδίκηση του αποτελέσματος.

Σαφέστατα δίκαιη επικράτηση πέρα για πέρα για τον Πανδραμαϊκό που βρήκε λύσεις και από τον πάγκο στο β’ μέρος και παρότι έμεινε με 10 παίκτες στο 58’ και δέχθηκε την ισοφάριση, έβγαλε χαρακτήρα και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Πανδραμαϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο 20λεπτό, πλαγιοκοπούσε κυρίως από δεξιά με τον Χαζηκυριάκου και σε μια περίπτωση από αυτές στο 5’ από σέντρα του τελευταίου, ο Σταύρος Κυριακίδης με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Πούλα που βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να την διώξει για το 0-1.

Μετά το 30’ προσπάθησε η Προσοτσάνη να βγάλει αντίδραση και να απειλήσει κυρίως από στατικές φάσεις με τον Πανδραμαϊκό να έχει πολύ καλή μεσοαμυντική οργάνωση.

Έντονες συγκινήσεις στο β’ μέρος

Έντονες συγκινήσεις στο ματς είχαμε στο β’ μέρος αρχικά με την αποβολή του Χατζηκυριάκου του Πανδραμαϊκού για εξύβριση και την ισοφάριση για την Προσοτσάνη με έξυπνη κάθετη πάσα του Κώστα Τσακμακίδη και ωραίο τελείωμα του Βασίλη Αβράμη.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι με 10 παίκτες κέρδισαν πέναλτι στο 76’ που εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Αχαλινόπουλος και μετέπειτα ανέλαβαν δράση δύο παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο ματς, ο Μάριος Μπαμπαλής που σκόραρε το 1-3 στο 85’ και ο Τανούσι  Άριελ που από πάσα του Αχαλινόπουλου πέρασε και τον Πούλα και σε κενή εστία έκανε το τελικό 1-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Σάκης με βοηθούς Κουβαλάκη Παναγιώτη και Παστιάδη Μάνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου): Πούλας, Γιάντσιος Γιώργος, Καλαϊτζής(73’ Παναγιώτου Χρήστος), Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Γιάντσιος Πασχάλης(62’ Αβράμης), Καλαϊτζίδης(46’ Τσακμακίδης Κώστας), Ντόβας, Παναγιωτίδης, Λάμπρου(83’ Δροσίδης), Γουνατίδης(73’ Γεωργιάδης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαραλαμπίδης(46’ Ματσιώρης), Γεωργιάδης Σάββας(79’ Πάππος), Τζάρτζαλος, Καρασαββίδης Χάρης, Αμανατίδης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Βουτσινάς(79’ Μπαμπαλής Μάριος), Κυριακίδης Σταύρος(63’ Τανούσι), Αχαλινόπουλος, Μουρατίδης Γιώργος(63’ Περσιανλής).

Δ. ΑΔ.

ΦΩΤΟ: ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *