Πανθρακικός – Δόξα Δράμας 1-2: Καλή εμφάνιση για τους Μαυραετούς για την δεύτερη φιλική νίκη

Με σκορ 2-1 κέρδισε η ομάδα μας στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Σε έναν σχετικά ατημέλητο αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας απέδωσε ικανοποιητικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν τα γκολ του παιχνιδιού.

Το σκορ άνοιξε στο 10’. Μετά από φάουλ του Κόντου ο Φραγκούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Μκρτσιάν σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Στο 20’ σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού.

Στο 22’ Σε ανατροπή του Κατσαμάγκα η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κόντος για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 24’ ακυρώθηκε γκολ του Κατσαμάγκα, ενώ η μπάλα είχε καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα δόθηκε φάουλ υπέρ της ομάδας μας.

Στο 26’ εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή στον άξονα από τον Γιαννιτσικίδη, η μπάλα κατέληξε στη γωνία των δοκαριών της εστίας του Καράδαη και έγινε η ισοφάριση (1-1).

Στο 29’ Σε πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή ο Καζαντζίδης έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 38 γίνεται το 1-2 με το Μπλιό να σεντράρει από δεξιά και να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Κόντο που με τη σειρά του στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παννθρακικού

.Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις πολλές αλλαγές έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Ωστόσο η ομάδα μας είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.

Στο 80’ από την γωνία της μικρής περιοχή ο Χατζηκυριάκου σουτάρει για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού.Στο 85’ πάλι ο Χατζηκυριάκου σουτάρει από πλεονεκτική θέση και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Αρετάς, Μπαϊκαρά, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Χασάν, Σμάλης, Γιαννακιτζίδης, Αντωνιάδης, Νικολαϊδης, Φουρλατάρης , Στο β’ ημίχρονο αγωνιστηκαν και οι: ΣαπνάρηςΚαλογράνης, Τζώλας, Κοτσάκης, Κωσταρέλης, Ομέρ, Παχούμης, Γκουτζίδης.Γκουτάκης.

ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Καράδαης (75’ Μπεζυρτζής), Μπλιός (60’ Θεοδοσιάδης ), Ντόσης (46’ Παπαϊωάννου), Φραγκούλης (70’ Ιοδρδανίδης Α. ) Μκρτσιαν, Τζελίδης (70’ Ρούτσης), Καζαντζίδης (70’ Οικονομίδης), Κόντος (60’ Χατζηκυριάκου), Βάντερσιον (46’ Περσίδης), Παπαδόπουλος (75’Κορέας), Κατσαμάγκας (60’ Ιορδανίδης Χ. 75’ Χατζηδημητριου).

-Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας μας Κυριάκος Κετσιεμενίδης δήλωσε: «Παίζαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που οι παίκτες του παίζουν μαζί τα τελευταία δύο χρόνια αντίθετα με εμάς που είμαστε μια ομάδα τριών εβδομάδων. Εκείνο που θα πω σήμερα είναι ότι θέλουμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *