Πανδραμαϊκός – ΠΑΟΚ Β 0-3: Χρήσιμα συμπεράσματα για την Δραμινή ομάδα με πιο έτοιμο αντίπαλο

Στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Δράμας στον Νικοτσάρα ο Πανδραμαϊκός φιλοξένησε τον Π.Α.Ο.Κ. Β, ομάδα που θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά στην Super League 2.

 Ο Πανδραμαϊκός κατά καιρούς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο έβγαλε κάποιες φάσης, αλλά οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο έτοιμοι και δίκαια πήραν την νίκη με 3-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Φασίδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τον Μορικέλι να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να σερβίρει ιδανικά στην περιοχή, με τον Μελενηκιώτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με αυτογκόλ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 17’ σε εξαιρετική ανάπτυξη για τον Δικέφαλο με τον Φασίδη να δοκιμάζει δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη  περιοχή και να κερδίζει τον Σοϊλεμέζογλου, για το 2-0.

Στο 32’ Πρώτη τελική προσπάθεια για τον Πανδραμαϊκό, με τον Τσιόπτση να μπλοκάρει σαν σε προπόνηση την κεφαλιά του Γιαννόπουλου.

Στο 40’ και μετά από λάθος άμυνα στην άμυνα της Δραμινής ομάδας ο Φασίδης θα κάνει το 0-3 το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Πανδραμαϊκός παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστικός και κράτησε την εστία του ανέπαφή ενώ είχε και 3-4 καλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ.

Στο 70′ Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό, με τον Παυλίδη να βλέπει τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να του λέει διπλό “όχι”. Η μεγαλύτερη στιγμή των Δραμινών στο παιχνίδι.

Τελικό αποτέλεσμα 0-3 υπερ του ΠΑΟΚ Β, με τις δύο ομάδες να πιάνουν ψηλά στάνταρ απόδοσης με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο έτοιμη αυτή την περίοδο.

Πανδραμαϊκός (Πέτρος Στοϊλας):  Σοίλεμεζόγλου (46′ Τουλκέρης)  Μεντής (64′ Ζηλιαχώβαλης) Κουκόλης (64′ Καπουσούζης) Μελενικιώτης (70′  Μπάμπουρας) Tadic (46′ Παυλίδης Γ.)  Γιαννόπουλος (64′ Τσελεπής )  Μπερούκας 64′ 12 Αχαλινόπουλος (13 Μπάμπαλης) 57′ 14 Andric (70’Karvachal)  Ιγνατίου (46’Vasiljevic) Κονταξής (57’Tadic)

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Καρσία) : Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου, Μορικέλι, Κωττάς, Κιτσάκης, Μελετίδης, Δαρέλας, Φασίδης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σπυρίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Ζίλο, Jude, Ρούμιαντσεβ, Τσίκος, Γρόσδης, Σμυρλής, Σελιμάι, Χατζηστραβός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *