Α’ ΕΠΣ Δράμας Β’ Όμιλος :Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι |Δύσκολη έξοδος για την Ν. Αμισό στο Νευροκόπι

Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας.
Στον δεύτερο όμιλο έχουμε 4 ενδιαφέρουσες αναμέτρησης για το μέλλον των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Στο Φωτολίβος η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Προσοτσάνη, το Φωτολίβος προέρχεται από την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Με την Προσοτσάνη έχει πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια, έτσι η ομάδα του Βασίλη Σαρακασίδη ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.


Από την άλλη πλευρά η Προσοτσάνη βρίσκεται στην πρώτη θέση με το απόλυτο 7 στα 7 και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα.


Ένα από τα παιχνίδια που μπορεί να κρύβουν αρκετές εκπλήξεις είναι αυτό ανάμεσα στην Κ. Βρύση και την Πετρούσα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στον Βώλακα με καλή εμφάνιση και βρίσκονται στην 5η θέση έναν βαθμό πίσω από την Νέα Αμισό και θέλουν την νίκη ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των πρωτοπόρων.


Από την άλλη πλευρά η Πετρούσα φέτος κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 2η θέση και θέλει το θετικό αποτέλεσμα στην Κ. Βρύση για να συνεχίσει να ακολουθεί την Προσοτσάνη στην κορυφή της βαθμολογίας.


Στο Νευροκόπι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς μετά την παραίτηση του Στράτου Κονταξή νέος προπονητής ανέλαβε ο Λευτέρης Ροδίτης και σίγουρα στο ντεμπούτο του ο νέος τεχνικός του Νευροκοπίου θέλει να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα.


Το Νευροκόπι προέρχεται από μια απογοητευτική ήττα από τα Κουδούνια με ανατροπή 2-3, ενώ η Νέα Αμισός κάνει μια καλή πορεία και προέρχεται από ισοπαλία μέσα στην Πετρούσα.
Τέλος, εύκολο έργο έχει ο Βώλακας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα Ν. Κρώμνης ο οποίο βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *